Dagboek: Werk & Sint Maarten - My Simply Special
13/11/2019

Dagboek: Werk

Ik heb een lekker drukke week achter de rug! Vorige week maandag kreeg ik namelijk een last minute opdracht binnen, dus de rest van de week heb ik eigenlijk vooral gewerkt. Het was even passen en meten met de kids, maar het is wel gelukt en ik heb alles op tijd af kunnen ronden. Dat voelde goed! En afgelopen maandag was het natuurlijk Sint Maarten. Liam had op de crèche een lampion gemaakt, dus ik ben met hem bij de buren liedjes gaan zingen. Volgend jaar een stukje verder!

Dagboek: Werk

Vorige week dinsdag werkte ik de hele dag. Dat betekende dat ik op zolder achter mijn laptop zat en bijna alleen maar naar beneden kwam om Zoey te voeden. 

Dagboek: Werk

We zijn dit jaar vroeg met de eerste oliebol! Vorig jaar was ik rond de feestdagen zwanger en zo misselijk dat ik er niks van wilde weten. Toen ik er wel weer trek in kreeg, waren de kramen al dicht. Nu kon ik het dus niet laten er alvast een te eten.

Dagboek: Werk

Woensdag zat ik ook vooral boven…

Dagboek: Werk

…en tussendoor gingen we met Zoey naar het ziekenhuis. Ze heeft een tijdje in stuit gelegen, dus we moesten laten checken of haar heupen in orde waren.

Dagboek: Werk

Er werd een echo gemaakt en alles bleek gewoon in orde te zijn. Dat verwachtten we al, maar het was fijn om de bevestiging te krijgen.

Dagboek: Werk

‘s Avonds ging ik sporten en thuis at ik daarna deze nieuwe M&M’s. 

Dagboek: Werk

Donderdag werkte ik op kantoor en tussendoor moest ik natuurlijk kolven. Ik heb daar een fijne ruimte voor gevonden gelukkig, dus dat gaat prima.

Dagboek: Werk

Vrijdag stond ook weer in het teken van werken en tussendoor voeden. Aan het eind van de middag had ik alles af. Mooie timing!

Dagboek: Werk

Mijn zaterdagochtend was super spannend, not! Ik was vooral druk met wassen en andere huishoudelijke zaken. Moet ook gebeuren, helaas. Toen ‘s middags beide kids sliepen, dook ik achter mijn laptop om winterkleren te zoeken.

Dagboek: Werk

‘s Avonds had ik met een vriendin afgesproken om uit eten te gaan en bij te kletsen. Dat was heel gezellig en we hebben erg lekker gegeten.

Dagboek: Werk

Onderweg naar huis haalde ik Zoey op, want ze was met Romano bij zijn ouders.

Dagboek: Werk

Thuis voedde ik ons meisje en daarna moest ik nog wel kolven door de gemiste voedingen van die avond.

Dagboek: Werk

Goedemorgen!

Dagboek: Werk

Liam was bij mijn schoonouders blijven logeren, Romano sliep uit en ik dook de keuken in en speelde ondertussen met Zoey.

Dagboek: Werk

Tijd voor soep!

Dagboek: Werk

‘s Middags was ik helemaal op en ben ik een tijdje op bed gaan liggen. Even opladen.

Dagboek: Werk

We kregen namelijk nog bezoek om Romano’s verjaardag te vieren.

Dagboek: Werk

Dit is de red velvet cake van Dudok, te koop bij AH. Zo lekker, echt een aanrader.

Dagboek: Werk

Maandag werkte ik weer op kantoor en ging ik op tijd weg in verband met Sint Maarten. Helaas was het echt bizar druk en duurde het een eeuwigheid voor ik eindelijk thuis was. Romano was al open aan het doe voor de kinderen uit de buurt en toen Zoey klaar was met drinken, ben ik met Liam ook de deur uit gegaan. Het regende flink, maar we hebben toch even bij de buren een liedje gezongen (ik dus) en een snoepje uitgezocht. Ik ben nu al benieuwd hoe hij het volgend jaar gaat vinden!

Vieren jullie Sint Maarten?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Werk & Sint Maarten”

    November 13, 2019

    Hihi wat leuk dat jullie met Liam Sint Maarten hebben gevierd, ook al lukte het liedjes zingen nog niet zo goed. Volgens mij is hij helemaal in zijn element met de lampion.
    Fijn dat alles goed is met Zoey haar heupjes! Goed nieuws. En die redvelvet taart ziet er heerlijk uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie