Dagboek: Zoey - My Simply Special
28/08/2019

Dagboek: Zoey

Yes, daar ben ik weer met een dagboekpost! De afgelopen weken deelde ik al mijn bevallingsverhaal en vertelde ik hoe de kraamweek verliep en vanaf nu wil ik weer kijken of ik wekelijks een dagboekpost kan maken. Leuk voor jullie, maar ook voor mezelf om later terug te kunnen kijken. Dit keer ga ik verder waar mijn post over de kraamweek stopte, dus het is een extra lange editie met heel veel (baby)foto’s!

Dagboek: Zoey

Donderdag 15 augustus

Goedemorgen! Romano was al met Liam naar beneden gegaan, zodat ik iets langer kon slapen. Nadat ik Zoey gevoed had, was het tijd om te kolven en Liam vond dat uiteraard heel interessant.

Dagboek: Zoey

Ik zocht kleding uit voor de fotoshoot die we later in de week gingen doen. Een paar van mijn meest stretchy broeken gaan net aan dicht, maar over het algemeen pas ik nog niet in mijn normale kleding. Ik had ook wat nieuwe dingen besteld, maar ik vond bijna niks leuk staan. Ik moet wennen aan hoe mijn lichaam er nu uitziet en geduld hebben. Stiekem hoop ik mijn normale kleding snel weer aan te kunnen, maar voor nu probeer ik er op te focussen dat mijn lichaam een hele prestatie geleverd heeft en daar mag ik best trots op zijn. 

Dagboek: Zoey

Aan het eind van de middag gingen we voor het eerst met z’n viertjes de deur uit. Nog niet heel ver, maar we gingen bij Romano’s familie eten.

Dagboek: Zoey

Het was namelijk broers- en zussendag (een feestdag). Romano krijgt dan altijd zo’n bandje van zijn zusjes en dit keer kreeg Liam er ook een namens Zoey. Hij leek er helemaal trots op te zijn. Heel schattig!

Dagboek: Zoey

Er kwamen een hoop mensen eten, dus ik ging tussendoor boven voeden. Zoey sliep verder wel overal doorheen (en had haar wakkere uurtje toen ik later op de avond weer thuis was).

Dagboek: Zoey

Vrijdag 16 augustus

Mijn moeder was een deel van de dag bij ons, aangezien Romano wat afspraken had en ik Liam nog niet goed kan tillen in verband met mijn bekken. Gezellig!

Dagboek: Zoey

‘s Avonds maakte ik deze foto van mijn gezinnetje.

Dagboek: Zoey

Met wat hulp hebben we ons bed weer van de kratjes afgehaald, dus nu kan ik Zoey beter zien als ze in haar ledikant ligt.

Dagboek: Zoey

Hoi Nala!

Dagboek: Zoey

Zaterdag 17 augustus

‘s Ochtends maakten we ons zo snel mogelijk klaar, want Ashna van Bridj Photography kwam langs om foto’s te maken. Ashna heeft ook de foto’s gemaakt van onze pre-wedding shoot, Hindoestaanse bruiloft, mijn eerste zwangerschap en Liam, dus uiteraard hebben we haar nu weer gebeld. Foto’s maken met een twee-jarige erbij is alleen wel een stuk lastiger, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Dagboek: Zoey

Later op de dag kwam er kraamvisite langs, dus terwijl Liam sliep maakte ik wat lekkers klaar.

Dagboek: Zoey

Zondag 18 augustus

Zodra ik wakker werd, zorgde ik eerst voor Zoey en ging ik kolven. Het resultaat? Ik ontbeet veel te laat en voelde me daardoor flink beroerd. Oeps!

Dagboek: Zoey

Toen we allemaal klaar waren, reden we naar Monkey Town zodat Liam even lekker kon spelen.

Dagboek: Zoey

Lunch!

Dagboek: Zoey

Zoey sliep de hele tijd, dus ik heb lekker zitten kijken hoe Liam genoot. Ik merkte wel dat ik me steeds beter begon te voelen, maar door de toestellen klimmen ging nog iets te ver.

Dagboek: Zoey

Thuis speelde ik het Nijntje verstoppertje spel met Liam. Hij had dat gekregen voor zijn verjaardag en vond het prachtig.

Dagboek: Zoey

Maandag 19 augustus

Ik was een dagje alleen thuis met Zoey. Ik werkte een beetje in de tuin (dat was na een paar weken niks doen wel nodig) en maakte mijn post over de kraamweek.

Dagboek: Zoey

Die kleine handjes zijn zo cute!

Dagboek: Zoey

‘s Avonds was mijn kleine meisje flink onrustig. Een regeldagje? Reflux?

Dagboek: Zoey

Dinsdag 20 augustus

Er kwam iemand van het consultatiebureau langs voor het intake gesprek. Ik kreeg te horen dat we over een paar maanden een echo moeten laten maken van Zoey’s heupen, omdat ze in stuit gelegen heeft.

Dagboek: Zoey

Ik ging voor het eerst alleen op pad met dit schattige meisje! Er moesten wat boodschappen gedaan worden en zo kon ik mooi een beetje lopen. Het gaat steeds beter, maar ik moet het weer wat verder opbouwen.

Dagboek: Zoey

Bij Bruna haalde ik dit boek op. Als je net een baby hebt gekregen, krijg je ‘m op vertoon van het geboortekaartje namelijk gratis.

Dagboek: Zoey

Thuis wilde ik lunchen, maar Zoey kreeg ook honger. Dan maar met één hand eten en met de ander Zoey vasthouden. 

Dagboek: Zoey

‘s Middags probeerde ik de draagdoek uit en ik vind dit zo’n schattig gezicht met  dat vuistje.

Dagboek: Zoey

Romano en ik waren precies drie jaar getrouwd! We besloten er dit keer niet heel veel mee te doen, maar haalden wel heel lekker sushi in huis om op te eten zodra Liam in bed lag.

Dagboek: Zoey

Woensdag 21 augustus

Ik werkte weer even in de tuin, want de klimop was flink aan het groeien en daar was ik maandag niet meer aan toe gekomen. En kijk, ons kleine perenboompje doet het goed!

Dagboek: Zoey

Later op de ochtend besloot ik naar het tuincentrum te gaan. Ik wilde een nieuwe plant hebben voor binnen en buiten was er ook wat aan vervanging toe.

Dagboek: Zoey

Aan het eind van de dag probeerden we het meerijdplankje uit. Het is nog even wennen (het loopt een beetje onhandig natuurlijk), maar Liam vond het in elk geval leuk.

Dagboek: Zoey

Donderdag 22 augustus

Romano moest naar de tandarts, dus ik was eigenlijk voor het eerst even echt alleen met de twee kids. Liam maakte daar meteen gebruik van door naar boven te gaan zodra ik Zoey zat te voeden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Dagboek: Zoey

In het linker notitieboekje hou ik bij hoe lang en zwaar Liam is en hoe hij zich ontwikkelt. Voor Zoey wil ik hetzelfde doen, dus daarvoor kocht ik het rechter boekje. 

Dagboek: Zoey

Aan het eind van de middag kregen we bezoek en dit keer combineerden we kraamvisite met eten.

Dagboek: Zoey

Nala kwam er gezellig bijzitten, maar ze was weg zodra Zoey begon te huilen.

Dagboek: Zoey

Vrijdag 23 augustus

Kiekeboe! Ik was een paar uurtjes alleen met de kids en daarna kwam mijn moeder weer een dagje helpen.

Dagboek: Zoey

Aan het eind van de middag maakte ik het eten klaar met Zoey in de draagdoek, terwijl mijn moeder met Liam haar hond uit ging laten.

Dagboek: Zoey

Zaterdag 24 augustus

We besloten vrij last minute om bij vrienden langs te gaan in hun nieuwe huis. We waren er maar kort, maar de kids konden lekker spelen, we konden het nieuwe huis bekijken en natuurlijk Zoey laten zien. Op de foto zie je dat Liam Romano hielp bij het tillen van Zoey en ze kreeg ook meteen een kusje.

Dagboek: Zoey

‘s Middags genoten we thuis van het mooie weer.

Dagboek: Zoey

Zondag 25 augustus

Dit keer begon onze dag met kraamvisite en ‘s middags ging Romano met Liam op pad. Terwijl Zoey sliep, maakte ik vast wat foto’s van haar geboortekaartje zodat ik daar binnenkort een post over kan schrijven. 

Dagboek: Zoey

Rijkdom!

Dagboek: Zoey

Maandag 26 augustus

Ik zat ‘s ochtends Zoey te voeden op bed. Liam pakte haar konijn uit het ledikantje en legde ‘m bij Zoey neer. Cute! Ik had weer een dag alleen met ons meisje, maar dit keer ging ik al op tijd op pad. Ik ging namelijk naar Romano’s werk om Zoey te laten zien en daarna reed ik ook nog langs mijn collega’s. ‘s Middags werkte ik aan deze post en knuffelde met Zoey.

Hebben jullie een leuke week gehad?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Zoey”

  August 28, 2019

  Schijnbaar bestaan er ook verlengstukjes voor de duwstang van de wagen zodat t iets minder onhandig loopt. Maar moet me er nog wat verder in verdiepen…

  X


  MySimplySpecial
  August 28th, 2019


  Dat klinkt heel handig, maar ik heb helaas nog niks kunnen vinden voor onze kinderwagen.  August 28, 2019

  Wat een heerlijke week Margot! Zo lief al die foto’s van Zoey. Ik vind echt dat ze op jou lijkt qua gezichtje. Mooi om te horen dat het inmiddels ook met jou wat beter gaat! Die notitieboekjes zijn trouwens echt heel leuk! En die één na laatste foto van jou met de kinderen, prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie