Dagboek: zonnig weekend - My Simply Special
17/10/2018

Dagboek: zonnig weekend

Afgelopen week was niet heel speciaal, maar wel erg fijn. Ik heb gewerkt, genoten van het warme weer, een beetje in huis en de tuin gewerkt en ik ben begonnen aan een nieuw DIY projectje. Nu we gras in de tuin hebben, kunnen we met Liam wat makkelijker buiten spelen en daar hebben we dus zeker gebruik van gemaakt. (En dan vergeet ik voor het gemak even dat buitenspelen vooral aarde en steentjes eten betekent voor ons kleine mannetje. Ja, heel handig.) Kijken jullie weer mee?

Dinsdag

Dagboek: zonnig weekend

Dinsdag stond in het teken van klusjes doen, werken en vooral ook met Liam spelen. Op de fiets…

Dagboek: zonnig weekend

…en in zijn mini-ballenbak.

Dagboek: zonnig weekend

Ik schoof een beetje met wat spullen op onze nieuwe planken. Ik vind die lijst wel mooi daar, dus nu nog iets vinden om er in te doen.

Dagboek: zonnig weekend

Aan het eind van de middag at Liam gezellig bij mij wat rozijntjes.

Dagboek: zonnig weekend

Romano was twee nachten weg geweest voor werk en kwam thuis met een prachtige bos bloemen. Zo lief!

Woensdag & Donderdag

Dagboek: zonnig weekend

Beide dagen werkte ik op kantoor en daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Donderdag maakte ik ‘s avonds wel deze foto. Ik haalde namelijk de boodschappen op met onder andere een flinke collectie courgettes. Die zijn voor verschillende recepten bedoeld, maar vooral voor courgettesoep.

Dagboek: zonnig weekend

Mijn schoonmoeder en schoonzusje waren op vakantie geweest en hadden Liam heel erg gemist. Ze hadden daarom gevraagd of Liam niet een nachtje mocht blijven logeren. Romano was die avond op pad met vrienden, dus ik was de hele avond alleen thuis. Dat voelde wel een beetje gek hoor! Ik vond het huis veel te leeg en kon niet helemaal ontspannen. Uiteindelijk keek ik een film en lakte ik mijn nagels.

Vrijdag

Dagboek: zonnig weekend

De laatst werkdag van de week was voor mij een ‘blogdag’. Ik maakte een aantal blogposts en was lekker productief.

Dagboek: zonnig weekend

‘s Middags haalde ik nog een paar boodschappen en ook deze kaars en vaas voor op de plankjes in de woonkamer. Maar die vaas moest wel nog een beetje opgeleukt worden natuurlijk.

Zaterdag

Dagboek: zonnig weekend

We begonnen het weekend met een rustige ochtend hangen op ons grote bed. Tijdens Liams ochtenddutje was het dan toch tijd om ons toonbaar te maken en ik rommelde daarna een beetje in huis. Zo organiseerde ik onze tools met behulp van wat plastic bakjes.

Dagboek: zonnig weekend

Daarna zat ik even een half uurtje in de tuin, voordat Liam wakker werd en we gingen lunchen.

Dagboek: zonnig weekend

De middag brachten we door in de tuin. Er was genoeg te doen en Liam kon ondertussen lekker spelen. En aarde en steentjes eten dus. Je zou toch zeggen dat dat niet zo lekker is, maar hij bleef het proberen. Ach ja.

Dagboek: zonnig weekend

Yes, bloemen! Zo leuk om te zien hoe de tuin langzaamaan echt gaat leven.

Dagboek: zonnig weekend

Vlak voor we aan het eind van de middag weer naar binnen gingen, zetten we de sproeier aan (voor het nieuwe gras) en dat vond Liam heel interessant. Nat? Koud? Maakt niet uit! We hebben hem een tijdje laten spelen en ontdekken en dat was prachtig om te zien.

Zondag

Dagboek: zonnig weekend

Goedemorgen! Banaan blijft een favoriet.

Dagboek: zonnig weekend

Ik was ondertussen wat minder gezond bezig, want ik besloot koekjes te bakken.

Dagboek: zonnig weekend

Ik experimenteerde een beetje met baktijd.

Dagboek: zonnig weekend

Tijdens Liams dutje ging ik aan de slag met het opleuken van de vaas die ik vrijdag gekocht had.

Dagboek: zonnig weekend

‘s Middags ging ik met Liam een stukje fietsen en daarna reden we met z’n drietjes naar mijn moeder om haar verjaardag te vieren.

Maandag

Ja, van maandag heb ik dus geen foto’s. Ik werkte een dag op kantoor en nu (maandagavond) ben ik deze dagboekpost aan het maken. Normaal gesproken doe ik dat op dinsdag, maar in verband met meetings en een etentje, werkte die planning even niet.

Hebben jullie nog kunnen genieten van het mooie weer of zijn jullie wel toe aan echte herfstdagen?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: zonnig weekend”
    Bo

    October 19, 2018

    leuke week en heel fijn een opgeruimde schuur! Liam is zo schattig!!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie