Date Night: Boom Chicago - My Simply Special
16/04/2016

Date Night: Boom Chicago

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je lekker wil lachen!

Date Night: Boom Chicago

Boom Chicago, die naam had ik al vaak langs horen komen, maar ik dacht dat het niks voor mij zou zijn. Ik heb geen idee waarom ik dat idee had, want ik wist helemaal niet precies wat het was. Toen ik één of twee jaar geleden voor het eerst binnenstapte bleek het gelukkig heel erg leuk te zijn. Bij Boom Chicago kan je namelijk live comedyshows bezoeken met scherpe sketches en snelle improvisaties. 

Date Night: Boom Chicago

De setting is lekker informeel met losse stoelen en tafels en het publiek wordt betrokken bij de show. Over shows gesproken, er zijn altijd verschillende shows waar je uit kan kiezen en er staan ook regelmatig nieuwe shows op de agenda. Romano en ik zijn op een vrijdagavond naar Best of Boom 2016 geweest en hebben erg gelachen, maar de andere shows zijn vast net zo leuk.

Date Night: Boom Chicago

Boom Chicago zit trouwens midden in Amsterdam aan de Rozengracht (nummer 117) en als je goed oplet kan je goedkoop kaartjes kopen via de Last Minute Ticket Shop. Een normaal ticket voor Best of Boom 2016 kost €26,50 (de prijs wisselt per show), maar via de Last Minute Ticket Shop koop je ze voor ongeveer de helft van de prijs. Wij vinden dat een ideale manier om in het weekend last minute wat leuks te gaan doen samen!

Zijn jullie al eens naar Boom Chicago geweest?Categorieën: Date, To DoEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie