Date night: Couples workout - My Simply Special
10/10/2015

Date night: Couple workout

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je samen iets sportiefs wil doen.

Dagboek: Latin Village

Zoals jullie misschien wel weten dansen Romano en ik allebei bij een showteam. Dat betekent dat we twee keer week per samen naar een training gaan en dan reken ik de optredens en extra repetities nog niet mee. Nu dansen we niet de hele training met elkaar, maar toch is het leuk om dit samen te kunnen doen! (Zeker als we ook samen op het podium mogen staan!) Nu dansen veel jongens niet, maar er zijn genoeg opties als je samen een workout wil doen.

Samen hardlopen is een makkelijke optie waar je weinig materialen voor nodig hebt, maar je kan ook thuis samen een fitness-workout doen. Ik heb dat zelf nog niet geprobeerd, maar in deze video worden wat ideetjes gedeeld voor oefeningen die je goed samen kan doen.

Wil je wat meer houvast? Dan is deze video handig want je kan gewoon meteen meedoen!

Nog meer ideetjes voor oefeningen! Vooral de laatste twee lijken me een leuke uitdaging en ik denk dat dat een hoop lol op kan leveren. Zo wordt een workout ineens een stuk leuker!

Ben je niet zo van het fitnessen? Dan kan je ook samen acro yoga proberen. Dit lijkt me heel erg leuk om te doen en ik ga zeker kijken of Romano dit met me wil proberen!

Heb je samen een workout gedaan? Dan kan je ook samen stretchen als afsluiting. Je kan elkaar helpen en samen tot rust komen. Fijn!

Hebben jullie wel eens een ‘couples workout’ geprobeerd?Categorieën: Body, Date, Health, To Do
Tags:4 reacties op “Date night: Couples workout”

  October 10, 2015

  Hm…Dit is echt wel iets voor mijn vriend om samen te doen!  October 10, 2015

  Mijn vriend en ik hebben één middag samen 30 Day Shred gedaan, maar ik ben bang dat het nooit meer gaat worden dan dat. Hij houdt helemaal niet zo van sporten en weigert ook pertinent om gewoon een keer met me mee te gaan hardlopen.  October 10, 2015

  Leuke foto’s. Heb hier nog nooit aan gedacht maar als ik zoiets ooit zou doen, schiet ik volgens mij constant in de lach, haha.


  Froukje

  October 21, 2015

  Wat leuk. Romano is daar vast wel voor te vinden


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie