Date Night: Crazy Piano's - My Simply Special
15/08/2015

Date Night: Crazy Piano's

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor een muzikale avond.

Date Night: Crazy Piano's

Hebben jullie wel eens van Crazy Piano’s gehoord? Op één van onze eerste dates nam Romano me mee naar dit bijzondere restaurant aan de boulevard van Scheveningen. Toen wij binnenkwamen was het nog vrij rustig en stil, maar al snel ging er iemand achter één van de twee grote rode piano’s zitten. Dit was het begin van een avond vol muziek waarbij verschillende muzikanten soms alleen en soms met meerdere tegelijk spelen en zingen. En weet je wat het helemaal leuk maakt? Ze spelen het liefst zoveel mogelijk verzoeknummers!

Date Night: Crazy Piano's

Je geniet dus tijdens het eten van de muziek en als je klaar bent met eten kan je gewoon blijven hangen tot laat in de avond. Heb je geen zin in eten, maar wil je wel een kijkje komen nemen? Dat kan ook, maar dan betaal je wel entree. En als je het mij vraagt, dan is dat het zeker waard. Ik heb daar een hele leuke avond gehad en het is zeker een date die ik nog eens wil herhalen.

Date Night: Crazy Piano's

In het weekend kan het trouwens behoorlijk druk zijn, dus als je ook nog een beetje wil kunnen kletsen zou ik wel aanraden om doordeweeks te gaan. Gelukkig zijn ze elke dag open en wordt er al vanaf 19.00 uur muziek gemaakt. Oh, en op zondag zelfs al vanaf 15.00.

Zijn jullie al eens bij Crazy Piano’s geweest?

 Categorieën: Date, To Do3 reacties op “Date Night: Crazy Piano’s”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie