Date night: Dagje spa - My Simply Special
17/07/2014

Date Night: dagje spa

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor een heerlijk dagje of avondje ontspannen.

Date Night: dagje spa
Date:
 Je vriend of vriendin of gewoon een paar lieve vriendinnen die toe zijn aan wat  ontspanning
Wanneer: Een vrije avond is al genoeg. Heb je de tijd? Ga dan voor een hele dag.
Locatie: Een mooie spa bij jou in de buurt. Romano en ik vonden Spa Zuiver in Amsterdam zeker een aanrader.
Budget: Dat hangt af van wat je wil doen. Zo betaal je bij Spa Zuiver €22,95 per persoon voor een avond of €30,95 voor een hele dag. Verder kan je natuurlijk nog behandelingen boeken of eten en drinken bestellen.
Benodigdheden: Een lekkere badjas, twee handdoeken (een voor in de sauna’s en een voor als je je weer aan gaat kleden) en een paar slippers per persoon. Ga je naar een badkledingdag? Dan heb je natuurlijk ook je zwemkleding nodig.

Date Night: dagje spa

Hoe: Geniet van de lekkere sauna’s, stoombaden, zwembaden, bubbelbaden en opgietingen. Rust tussendoor uit op de bedden in de relaxruimte of geniet van een heerlijke lunch. Het buffet bij Spa Zuiver is niet goedkoop, maar wel erg lekker! Ontspan en je hebt even het gevoel dat je op vakantie bent. Ga je voor ultieme verwennerij? Boek dan nog een lekkere behandeling.

Date Night: dagje spa

Gaan jullie wel eens naar een spa? Wat zijn jullie aanraders?

Bron: foto 1, 2, 3, 4

 Categorieën: Date, To Do
Tags:5 reacties op “Date night: Dagje spa”

  July 17, 2014

  Wat een prachtige foto’s zeg! Krijg gelijk zin om naar de spa te gaan  July 17, 2014

  prachtige foto’s!


  Martijn Cruyff

  June 6, 2015

  Spa Zuiver is ons inderdaad heel erg goed bevallen, maar mijn vrouw en ik kunnen ook Fort Beemster van harte aanbevelen. Gelegen in de rustige beemsterpolder is dit oude fort geweldig mooi omgebouwd tot een moderne spa.


  MySimplySpecial
  June 14th, 2015


  Ik was vandaag bij Fort Beemster voor een wedding event, maar ik wil die spa nu ook wel uitproberen. Het ziet er echt goed uit daar inderdaad!


  Martijn
  June 21st, 2015


  Ik zeg doen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie