Date Night: Foodfestival - My Simply Special
14/05/2016

Date Night: Foodfestival

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je wel trek hebt!

Date Night: Foodfestival

Samen uit eten gaan is wat mij betreft altijd leuk als date. Je kan lekker eten zonder dat je zelf hoeft te koken en je hebt echt even tijd voor elkaar zonder de afleiding van tv of klusjes die moeten gebeuren. Nu kan je natuurlijk naar een fijn restaurant gaan, maar je kan ook eens samen een foodfestival bezoeken.

Date Night: Foodfestival

Foodfestivals kom je tegenwoordig steeds vaker tegen (of ligt dat aan mij?) en ook niet alleen maar in de zomer. Je vindt er meestal de meest uiteenlopende voertuigen met gekke namen waarin heel veel verschillende gerechten gemaakt worden. Dat loopt uiteen van kleine hapjes en bijgerechten tot complete maaltijden. Oh, en laten de we drankjes en zoetigheden niet vergeten!

Date Night: Foodfestival

Persoonlijk vind ik het het leukst om samen eerst een rondje te lopen over het hele festival en eens te kijken wat er allemaal te krijgen is. Waar heb je trek in? En wat zou je date wel willen bestellen? Ik vind het zelf altijd leuk om op zo’n festival eens iets nieuws te proberen en kies graag samen verschillende hapjes uit om dan te kunnen delen. Gezellig!

Date Night: Foodfestival

Gaan jullie wel eens naar een foodfestival?Categorieën: Date, To DoEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie