Date Night: Tapas maken - My Simply Special
14/02/2015

Date Night: Tapas maken

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je vandaag gezellig iets samen wil ondernemen voor Valentijnsdag.

Date Night: Tapas maken

Natuurlijk kan je elkaar cadeautjes geven op Valentijnsdag, maar persoonlijk vind ik het ook erg leuk om samen iets te ondernemen. Uit eten gaan is altijd goed, maar je kan er ook voor kiezen eens samen de keuken in te duiken. Maak er bijvoorbeeld een tapas-avond van en maak allemaal kleine gerechtjes waar je heerlijk van kunt snoepen.

Date Night: Tapas maken

Als startpunt kan je deze leuke set van de Hema gebruiken. Er zitten 4 leuke schaaltjes, verschillende prikkertjes en een receptenboekje in. Kies samen een aantal gerechtjes uit die jullie willen maken en ga boodschappen doen.

Date Night: Tapas maken

Duik de keuken in en heb plezier tijdens het maken van alle hapjes. Vervolgens zet je de tafel vol met al het lekkers, steek je wat kaarsen en kan je samen genieten van jullie werk. Eet smakelijk!

Gaan jullie iets speciaals doen vandaag?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Date, To Do1 reactie op “Date Night: Tapas maken”

    February 14, 2015

    Tapas vind ik altijd heel gezellig om te eten, mijn man en ik maken het vaak als de kinderen op bed liggen en al hebben gegeten in het weekend, dan doen wij lekker allemaal hapjes / Tapas. ook heel gezellig. leuk boekje/ setje


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie