Date Night: Toerist in eigen stad - My Simply Special
10/09/2016

Date Night: Toerist in eigen stad

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je niet weet wat je moet doen op een vrije dag!

Date Night: Toerist in eigen stad

Voor mijn studie heb ik jarenlang in Delft gewoond. Een leuke en gezellige stad waar ik het zeker naar mijn zin gehad heb. Tijdens het kennismakingsgesprek met de ambtenaar voor onze bruiloft hadden we het even over Delft en toen realiseerde ik me dat ik eigenlijk niet heel veel gezien heb van de stad. Ja natuurlijk heb ik wel veel gezien, maar alle ‘toeristische’ dingen heb ik altijd overgeslagen. Maar waarom eigenlijk?

In de meeste steden zijn wel leuke dingen te doen waar je als inwoner misschien niet zo snel aan denkt. Kijk dus eens of er bijvoorbeeld een leuk museum is en of er bijzondere gebouwen zijn die je kan bezoeken. Doe gewoon alsof je een toerist bent en bekijk je stad eens met nieuwe ogen.

Date Night: Toerist in eigen stad

Weet je niet waar je moet beginnen? Google dan eens op de naam van je woonplaats en ‘tourist information’ en je komt vast handige websites van bijvoorbeeld de VVV tegen. Is er in jouw woonplaats echt niks te beleven? Dan kan je natuurlijk ook toerist spelen in een stad bij jou in de buurt.

Hebben jullie al eens toerist gespeeld in eigen stad?

Bron: foto 1, 2, 3Categorieën: Date, To Do2 reacties op “Date Night: Toerist in eigen stad”

    September 10, 2016

    Super leuk!cIk zou wel eens een rondje met de toeristenbus willen in Rotterdam haha Zo benieuwd wat er dan allemaal over de stad verteld wordt. Of de Dom op in Utrecht, ook nog nooit gedaan terwijl ik daar jaren heb gewoond.    September 10, 2016

    Dit is echt een blogpost naar mijn hart! Ik heb het afgelopen half jaar bij de VVV van Utrecht gewerkt en ik heb zoveel leuke dingen in Utrecht ontdekt die ik nog niet kende! Ik kan het iedereen aanraden om een keer de VVV binnen te lopen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie