De 10 populairste posts van 2015 - My Simply Special
02/01/2016

Een staart maar dan even anders

In 2015 heb ik 367 post online gezet. Best veel toch? Het leek me daarom leuk om eens te kijken wat de populairste posts zijn geweest. Natuurlijk staan de posts van december veel minder lang online dan die uit januari en sommige posts zijn gepromoot op andere sites, dus helemaal eerlijk is het niet, maar dat vergeten we voor het gemak gewoon even. Kijken jullie mee?

3x Lekkere amuse

#10

Ik hou van kleine hapjes waardoor je lekker veel dingen kan proeven. Tapas en amuses bijvoorbeeld. In deze post deel ik drie ideeën voor lekkere amuses.

DIY: Onzichtbare riem

#9

Ik draag graag wat langere tops en truien, maar dan staat het niet zo mooi als je er een riem onder draagt. Daarom heb ik zelf een onzichtbare riem gemaakt die ik ontzettend veel gebruik. Hier laat ik zien hoe ik dat gedaan heb.

Mijn 27e verjaardag!

#8

In deze post vertel ik over hoe Romano me ten huwelijk heeft gevraagd. Voor mij was dat wel het hoogtepunt van het jaar en het zou me verbaasd hebben als deze post niet in dit lijstje terecht was gekomen.

Gezonde tussendoortjes

#7

Ik heb dit jaar mijn best gedaan wat vaker voor gezonde tussendoortjes te kiezen en mijn zoektocht naar leuke recepten heb ik natuurlijk met jullie gedeeld. Zo maakte ik onder andere deze havermoutrepen die ik snel weer eens wil gaan maken!

DIY: Minituintjes voor in huis

#6

Door Intratuin werd ik uitgenodigd voor een workshop ‘Creatief met groen’ en daar maakte ik samen met een aantal andere bloggers leuke minituintjes voor in huis.

Binnenkijken bij Carolien

#5

Ik plaats nu al een tijd om de week een leuke binnenkijker online en die posts worden over het algemeen goed gelezen. Waarom deze van Carolien het populairst is weet ik niet, maar ze heeft inderdaad een leuk interieur!

Zelf ladoo & bounty's maken

#4

Sinds ik een relatie met Romano heb, heb ik een hoop nieuwe dingen gegeten. Eén van de lekkernijen die ik zo leerde kennen is ladoo (of laddoo of laddu) en ik ging zelf aan de slag met een simpele variant van dit kokoshapje. Oh, en ik maakte er ook een soort bounty’s van. Yum!

Video: Pizza Funghi

#3

Als je samenwerkt met Serena van Beautylab en nog een aantal andere bloggers dan wordt een post al snel veel bekeken. Dit recept maakte ik voor de €3,- foodchallenge en eet ik nog steeds graag. Tsjah, pizza blijft lekker!

Video: Ringen verkleinen

#2

Mijn verlovingsring draag ik elke dag, maar ik heb ook nog wat andere ringen waarmee ik een beetje afwissel. Een aantal daarvan zijn net een beetje aan de kleine kant. In deze post laat ik zien hoe je (wat bredere) ringen zelf kleiner kan maken.

Een staart maar dan even anders

#1

Ik hou van simpele kapsels die net wat spannender zijn dan een simpele staart of rommelige knot. In deze post laat ik twee simpele ideetjes zien waarmee je een staart net wat leuker maakt.

Binnenkijken bij Susanne

Top 20

Ik vind het leuk om te zien dat er maar liefst 4 recepten in de top 10 staan! Toen ik echter eens verder keek naar de top 20 ontdekte ik dat de binnenkijkers echt populair zijn. Kijk maar:

#11: Fashion Fix: Rok van tule
#12: Binnenkijken bij Susanne
#13: Fashion Fix: Lang vest
#14: Mijn moestuin voor beginners #1: vierkante meter moestuin
#15: Binnenkijken bij Danielle
#16: Creatief met een houten woonketting
#17: Binnenkijken bij Emi
#18: Trend: Huisjes in huis (+ budgettip)
#19: Binnenkijken bij Marieke
#20: Binnenkijken bij Baukje

Creatief met een houten woonketting

Ja, leuk om te zien! Welke van deze posts vonden jullie het leukst om te lezen?Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:1 reactie op “De 10 populairste posts van 2015”

    January 2, 2016

    Hoe je ten huwelijk gevraagd bent, was ook een super leuk en romantisch artikel. Geen wonder dat het in de top 10 staat!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie