De 10 populairste posts van 2016 - My Simply Special
16/01/2017

De 10 populairste posts van 2016

Ik hou van lijstjes dus voor vandaag leek het me leuk om een lijstje met de 10 populairste posts van 2016 met jullie te delen. Ik weet dat het maandag is en dat ik meestal een fashionpost klaar heb staan, maar outfitfoto’s schieten als je beroerd in bed ligt leek me niet de beste optie. Ach, nog even terugblikken op vorig jaar is ook leuk toch? Dit zijn trouwens allemaal posts die echt in 2016 online zijn gekomen, dus die van december staan natuurlijk wel minder lang online. Maargoed, kijken jullie mee?

DIY: Warme plaid

#10: DIY: Warme plaid (voor nog geen €12)

Op de tiende plek staat één van mijn favoriete DIY’s van het afgelopen jaar. Ik ben gek op mooie dekens en plaids en hoe leuk is het als je zelf een mooie plaid kan maken die ook nog eens budgetvriendelijk is? Inmiddels heb ik deze blauw-groene variant gemaakt en een grotere grijze voor op bed. Ja, daar ben ik nog elke dag blij mee! (Bekijk hier de post.)

Fashion Fix: Blouse & trui

#9: Fashion Fix: Blouse & trui

Waarom specifiek deze editie van mijn Fashion Fix artikelen zo populair is weet ik niet, maar grappig om te zien is het wel. Plus het blijft een leuke combinatie zo’n lekkere winterse trui over een wat vrouwelijkere blouse. Ik moet zeggen dat ik zelf nog steeds geen geschikte blouse in mijn kast heb om zo’n outfit samen te stellen, maar het staat nog wel op mijn lijstje. (Bekijk hier de post.)

Suikervrije cacao snacks

#8: Suikervrije cacao snacks

Toen ik deze snack in het lijstje tegenkwam realiseerde ik me meteen dat ik ze binnenkort weer eens moet maken. Romano vroeg er een tijdje terug ook al om. Ze zijn makkelijk om te maken, gezond en lekker. Wat wil je nog meer? (Bekijk hier het recept.)

Decoreren met glazen kistjes

#7: Decoreren met glazen kistjes

Glazen kistjes ben ik het laatste jaar veel tegengekomen. Op Instagram, Pinterest, in winkels en ja, ook bij mij in huis. Ik heb namelijk een paar mooie exemplaren en ik blijf ze leuk vinden. Je kan ze praktisch inzetten of puur als decoratie. (Bekijk hier de post.)

Welke voordeur past het beste bij jouw huis?

#6: Welke voordeur past het beste bij jouw huis?

Soms is het lastig om te voorspellen hoe goed een post gelezen gaat worden. Dit is zo’n post waarvan ik het onderwerp zelf interessant vind, maar waarvan ik twijfelde of jullie dat ook zo leuk zouden vinden. Nou blijkbaar wel en dat is toch leuk om te zien. (Bekijk hier de post.)

Onze bruiloft: Kapsel inspiratie

#5: Onze bruiloft: Kapsel inspiratie

Kapsels en bruiloften, twee populaire onderwerpen in één post. Nog steeds vind ik de kapsels die ik voor deze post verzamelde prachtig en ze hebben dan ook echt als inspiratie gediend voor mijn eigen bruidskapsel. (Bekijk hier de post.)

Simpel maar heerlijk naanbrood

#4: Simpel maar heerlijk naanbrood

Oeh, dit moet ik ook snel weer eens maken! Ik denk dat dit wel één van mijn favoriete recepten is die ik op mijn blog gedeeld heb. Ik hou van lekker brood en dit naanbrood is zo simpel om te maken, maar zo lekker! En heel geschikt om in te vriezen. Yum! (Bekijk hier de post.)

Knusse vachtjes

#3: Knusse vachtjes

Hoe gezellig en knus staan vachtjes in huis? Op de bank, over een stoel, naast je bed. Ze staan overal leuk en geven meteen een warmere sfeer. En blijkbaar denken jullie ook zo, want deze post stond gewoon op nummer drie! (Bekijk de post hier.)

Makkelijke amuse met brie en appel

#2: Makkelijke amuse met brie en appel

Kijk, dit vind ik nou leuk om te zien! Dit recept plaatste ik afgelopen december en dat viel duidelijk in de smaak want deze post is meteen goed bekeken. Blijkbaar waren er veel mensen op zoek naar ideeën voor makkelijke amuses. (Bekijk hier het recept.)

Suikervrije notenrepen met maar twee ingrediënten

#1: Suikervrije notenrepen met maar twee ingrediënten

Het staat al een hele tijd op mijn lijstje dat om keer een variatie op dit recept te maken en aangezien deze post op nummer één staat is dat misschien geen slecht idee. Blijkbaar houden jullie wel van simpele recepten voor suikervrije snacks. Leuk om te zien en daar kan ik me helemaal in vinden! (Bekijk het recept hier.)

Onze bruiloft: Mijn trouwjurk kopen

En welke posts hebben de top tien net niet gehaald dit jaar? Maar liefst vier binnenkijkers en nog een paar bruiloftposts. Kijk maar: 

#11: Onze bruiloft: Mijn trouwjurk kopen
#12: Binnenkijken bij Jet
#13: Je haar opsteken: Twee variaties
#14: Broodje rosbief
#15: Binnenkijken bij Vera
#16: Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak
#17: Draadlampen zijn leuk!
#18: Onze bruiloft: Getuigen vragen
#19: Binnenkijken bij Nathalie
#20: Binnenkijken bij Tryféna

Onze Hindoestaanse bruiloft: Sneak Peak

Ja, leuk om te zien wat de populairste posts van 2016 waren. Hebben jullie een favoriete post?Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:1 reactie op “De 10 populairste posts van 2016”

    January 16, 2017

    Wat een ontzettend leuke en inspirerende blog heb je!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie