De leukste crowdfunding projecten van dit moment #1 - My Simply Special
10/02/2016

De leukste crowdfunding projecten van dit moment #1

Hebben jullie al eens iets gekocht via een crowdfunding project? Zelf heb ik op die manier een paar hele fijne zonnebrillen gekocht die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Maar er is meer! Er staan namelijk heel veel gave projecten online en hoewel ik lang niet alles zelf zou willen hebben is het wel leuk om te zien wat mensen allemaal bedenken en ontwerpen. Tsjah, ik ben toch ook opgeleid als productontwerper! Weet je trouwens nog niet wat crowdfunding is? Eigenlijk komt het er op neer dat een bedrijf geen geld leent bij een bank, maar consumenten vraagt alvast een product te kopen en zo verzamelen ze genoeg geld om de productie op te starten. Je moet dus vaak wel even wachten tot je je aankoop in huis hebt, maar je bent wel een van de eerste gebruikers! Kijken jullie mee naar de leukste, handigste en origineelste producten die ik tegen ben gekomen?

Wistiki – The First Connected Jewels Ever.

Ik vraag me vaak af wat Nala allemaal doet als ze buiten is en hoe ver ze van huis weg is. Hoe leuk zou het zijn als je dat kan zien? We zijn haar ook een keer kwijt geweest en op zo’n moment zou je helemaal willen dat ze iets bij zich heeft waarmee je haar locatie kan bepalen. Drie broers uit Frankrijk dachten precies hetzelfde en ontworpen iets voor aan de halsband van hun kat. Maar niet alleen katten en andere huisdieren raken verdwaald, ook een portemonnee en je sleutels zijn van die items die je niet kwijt wil zijn. En die komen niet uit zichzelf weer naar je toe lopen zoals een kat meestel wel doet. Daarom hebben diezelfde broers ook daar handige oplossingen voor bedacht zodat je op je telefoon kan zien waar je ze gisteravond ook alweer neergelegd hebt. Handig! (Link)

SprayPrinter – 21st century way of designing walls

Kan je zelf niet zo goed schilderen, maar zou je graag een grote muurschildering willen maken? Met deze SprayPrinter kan je dat heel makkelijk doen aan de hand van een plaatje dat je op je telefoon hebt. En durf je niet meteen verf op je muur te schilderen? Dan kan je ook gewoon op een groot canvas aan de slag gaan. Zo doe je één keer een investering en kan je daarna zelf steeds nieuwe kunstwerken maken voor aan of op de muur. Best gaaf, zeker als je zelf bijvoorbeeld mooie dingen kan maken in een programma als Photoshop. (Link)

BetterBack – Perfect Posture Effortlessly

Oké, dit item is misschien niet heel fancy, maar het lijkt me wel handig. Ik heb namelijk regelmatig last van mijn rug en het vele zitten achter mijn laptop helpt daar natuurlijk niet bij. Herkennen jullie dat? Ik ben al heel erg bezig om zo veel mogelijk op mijn houding te letten, maarja dat doe ik natuurlijk niet continue. Dit product ziet er dus niet heel charmant uit, maar het maakt dat je automatisch goed zit en dat scheelt weer een hoop pijn. Ja, ik zou het wel eens willen proberen! (Link)

EIGHT: The first smart mattress cover.

Het laatste project dat ik vandaag met jullie wil delen is meteen ook de duurste, maar wel het product dat ik het liefste zou willen hebben. Eight is namelijk een hoes voor om je bed die ervoor zorgt dat je beter slaapt. Zo kan hij je bed opwarmen voor je erin stapt en hij kan de temperatuur regelen gedurende de nacht. En nee, als jij het altijd koud hebt dan raakt je partner niet ineens oververhit doordat hij het bed op gaat stoken, want hij kan dat per persoon regelen. Daarnaast meet hij hoe je slaapt, kan hij automatisch je wekker zetten en maakt hij je wakker op het moment dat je niet meer diep slaapt. Hmm hoe fijn klinkt dat allemaal? (Link)

Welke van deze producten zouden jullie wel willen hebben?Categorieën: Shop, To Do5 reacties op “De leukste crowdfunding projecten van dit moment #1”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie