De leukste kerst DIY projecten - My Simply Special
15/12/2017

De leukste kerst DIY projecten

Eerder deze week deelde ik al een overzicht met allemaal lekkere recepten voor het kerstdiner en vandaag heb ik nog een post bomvol inspiratie. Dit keer gaat het niet over eten, maar over leuke kerst DIY projecten. Ik wilde nog graag een nieuwe DIY met jullie delen dit jaar, maar helaas mislukte mijn idee. Ja, dat gebeurt ook wel eens. Normaal zou dat niet zo’n probleem zijn, maar met een baby en alle dagen die ik kwijt ben aan het klussen in ons nieuwe huis, kon ik geen tijd meer vinden om iets anders te maken. Gelukkig heb ik de afgelopen jaren al wat leuke dingen gedeeld, dus hopelijk kunnen jullie daar wat leuks tussen vinden.

De leukste kerst DIY projecten

Dit is de oudste kerst-DIY die er op mijn blog staat, maar hij blijft leuk. Je kan met wat vilt namelijk heel makkelijk een leuke kerstslinger maken.

De leukste kerst DIY projecten

Deze mason jar kaarsen zien er misschien niet heel kerstig uit zo, maar als je rode kaarsen gebruikt en rood-wit touw, dan passen ze ineens helemaal bij deze tijd van het jaar.

 De leukste kerst DIY projecten

Lampjes, ik ben er gek op! Mijn kerst DIY van vorig jaar werd daarom deze leuke kerstster.

De leukste kerst DIY projecten

Over lampjes gesproken, met fairy lights kan je alle kanten op. Hier heb ik het neutraal gehouden, maar als je wat minikerstballen of nepsneeuw toevoegt, krijg je meteen een kerstsfeer.

De leukste kerst DIY projecten

Wil je geen echte boom in huis halen? Je kan ook een hangende kerstboom maken van takken. (Handig als je niet zo veel ruimte hebt.)

  De leukste kerst DIY projecten

Om ook de bank een beetje passend te stylen, kan je zelf heel leuke kussens maken. Dit exemplaar met kerstboompjes bijvoorbeeld!

De leukste kerst DIY projecten

Dan sluit ik af met een van mijn favorieten. Deze sneeuwvlokken maakte ik met een houtlook en in het wit en ik vind ze nog steeds zo leuk!

Welke kerst DIY zouden jullie willen maken dit jaar?Categorieën: DIY, To Do
Tags: ,Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie