De leukste nachtlampjes - My Simply Special
15/06/2017

De leukste nachtlampjes

Een tijdje terug deelde ik al mijn wishlist voor onze baby en daar stond onder andere een nachtlampje op. Ik ben helemaal fan, maar Romano vond ‘m niet stoer genoeg. Hmm, dat is jammer! Ik besloot nog eens goed te kijken naar alternatieven en verzamelde de leukste nachtlampjes in deze post. 

De leukste nachtlampjes

 1. Het eerste lampje is het exemplaar dat ik in mijn wishlist al deelde. Oké, ik geef toe dat de roze wangetjes niet heel stoer zijn, maar hij is toch cute? (€12,92 en hier te koop)
 2. Dit schattige lampje heeft geen roze details en kan veranderen van lichtkleur. Ook kan je de kleur vastzetten op een tint naar keuze en is de lader los te halen. (€14,95 en hier te koop)
 3. Oké, als het sterretje niet stoer is, dan is dit wolkje dat natuurlijk ook niet. Ach, schattig is hij wel! (€15,58 en hier te koop)
 4. Deze pinguïn is niet een simpel nachtlampje maar een slaaptrainer. Hij heeft onder andere meerdere kleuren waaruit gekozen kan worden, een timer functie en hij kan met kleuren licht aangeven of je kindje al (bijna) uit bed mag. (€44,95 en hier te koop)
 5.  Ook bij dit muisje kan je kiezen voor een regenboog aan kleuren of één vaste kleur en na een kwartiertje gaat hij uit. Je kindje kan er mee rondlopen, of je kan ‘m in de houder zetten om ‘m makkelijk op te laden. (€27,95 en hier te koop)
 6.  Dit spookje is van hetzelfde merk als het sterretje en het wolkje, maar heeft niet de roze wangetjes. Wel heeft dit lampje de optie voor een timer zodat de batterijen niet elke keer leeg zijn. (€16,29 en hier te koop)

Nou, dit is mijn selectie van de leukste nachtlampjes. Het sterretje blijf ik schattig vinden, maar de pinguïn en het spookje vind ik ook wel erg cute. Inmiddels heb ik samen met Romano ook naar deze selectie kunnen kijken en we zijn voor het spookje gegaan!

Welk lampje is jullie favoriet?Categorieën: My Life, Shop, To Do, Zwanger4 reacties op “De leukste nachtlampjes”
  Debby

  June 15, 2017

  Heb je de Nijntje lamp al bekeken? Toen mijn peetekindje (jongetje) 5 jaar geleden werd geboren heb ik die kado gedaan en daar heeft hij nog plezier van 😁. Het is geen tafel nachtlampje maar vanaf de grond in 2 hoogte verkrijgbaar. Wellicht vind Romano zoiets wel stoer 😉


  Debby

  June 15, 2017

  Overigens.. ik vind de Margot 2.0 die zulke Posts deelt over baby huis en alles wat jullie meemaken echt te gek! Ik kwam sowieso al dagelijksvoorbij om Posts te bekijken maar nu zit er iedere dag iets bij dat interesse wekt! (Ik heb en wil geen kinderen dus t ik val buiten de mama doelgroep maar vind t heerlijk!)


  MySimplySpecial
  June 15th, 2017


  Wat leuk om te horen en fijn dat je ervan geniet!  June 17, 2017

  Ik wil die pinguïn! Wat een schatje. Mijn kinderen trappen helaas niet in een slaaptrainer. Wij hebben wel heel lang het spookje van Ikea gehad voor de oudste. Die bleef lang genoeg branden voor hem om lekker in slaap te vallen.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie