De lieve bridal collection van Essie - My Simply Special
11/06/2016

De lieve bridal collection van Essie

Op je trouwdag wil je er zo mooi mogelijk uitzien en besteed je extra aandacht aan je haar en make-up. Ook je nagels horen daar natuurlijk bij, zeker omdat je handen die dag ook veel bekeken worden. Je krijgt immens een trouwring om! (Oh daar kijk ik naar uit!) Toen ik ontdekte dat Essie met een speciale bridal collection (limited edition) kwam was ik dus ook meteen nieuwsgierig. 

De lieve bridal collection van Essie

Hier zie je alle zes de lakjes uit de collectie. Het zijn allemaal schattige, lieve kleuren met één wat donkerdere tint. 

De lieve bridal collection van Essie

Hoe leuk zijn deze namen? Ik vind het altijd leuk als beautyproducten namen hebben in plaats van nummers en deze zijn erg leuk bedacht!

De lieve bridal collection van Essie

Goed, tijd om de kleuren eens goed te bekijken. Dit is ‘passport to happiness’, een mintgroene kleur met een subtiele glitter erin. De rest van de collectie bestaat uit creamy lakjes en dit is de uitzondering. Dit is een kleurtje dat ik niet snel zal dragen, maar als het bij de rest van de kleuren van je bruiloft past, kan ik me goed voorstellen dat het een leuk resultaat geeft. (Of je geeft alleen je teennagels deze kleur voor een iets subtielere optie.)

De lieve bridal collection van Essie

Ik denk dat neutrale kleurtjes het vaak goed zullen doen bij bruiden en ‘between the seats’ is zeker neutraal. Dit is wat mij betreft wel echt een kleur die bij je huidskleur moet passen.

De lieve bridal collection van Essie

Dit lavendelkleurige lakje heet ‘groom service’. Bij lavendel moet ik altijd aan Frankrijk denken, dus ik denk dat dit lakje perfect is als je een Frans thema hebt of zelfs in Frankrijk gaat trouwen.

De lieve bridal collection van Essie

Roze is natuurlijk een voor de hand liggende kleur voor een bruiloft en ‘coming together’ heeft dan ook een subtiel roze kleurtje. Het leuke aan dit lakje vind ik dat je er ook voor kan kiezen om één laagje te dragen in plaats van twee (zoals op alle foto’s in deze post) of meer. Dan is je nagellak nog subtieler, maar je ziet wel een subtiele roze gloed en je nagels glanzen mooi.

De lieve bridal collection van Essie

Ook ‘steal his name’ is zo’n lakje dat ook leuk is als je maar één laagje draagt. Hij lijkt dan ook op ‘coming together’ maar de kleur is iets meer nude/peach. Ik denk dat dit een mooie kleur is die bijna altijd goed is.

De lieve bridal collection van Essie

Dan als laatste hebben we nog ‘mrs always-right’ (hihi). Deze kleur vind ik echt geweldig en zou ik echt het hele jaar door dragen. Hij is lekker uitgesproken maar de kleur heeft toch iets romantisch.

De lieve bridal collection van Essie

Ik vind de lakjes van Essie eigenlijk altijd erg fijn. Ze hebben een handig breed kwastje en ze drogen snel. Over de houdbaarheid kan ik helaas niet veel zeggen want mijn nagels zijn heel slap, dus nagellak blijft nooit heel lang zitten. Voor een flesje van 13,5 ml betaal je ongeveer 10,-.

Edit op 22 juni: Ze zijn in de aanbieding bij Bol voor €6,99!

Welke lakje zouden jullie kiezen voor jullie trouwdag?Categorieën: Beauty, Body, My Life, Trouwen2 reacties op “De lieve bridal collection van Essie”

    June 13, 2016

    Ik ben ook Essie fan, en wat zijn deze lakjes prachtig. Het zijn altijd fijne lakjes, makkelijk in gebruik en blijven redelijk goed zitten. Tegenwoordig doe ik er een extra gellaagje van Essie overheen, kan ik er nog langer van genieten    June 13, 2016

    Supermooie kleurtjes!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie