DIY: Fotolijst met knijpertjes - My Simply Special
20/05/2016

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Ik heb nog een paar grote lijsten in de kast staan waar ik nog niet echt een doel voor heb. Vroeger zaten er posters in, maar daar ben ik inmiddels wel op uitgekeken. Maarja, met de lijsten (van die basic lijsten van Ikea) is niks mis. Pas had ik ineens een ideetje en in no time en met maar een paar materialen had ik ineens een perfecte plek voor mijn leuke kaartjes gemaakt.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Dit heb ik gebruikt:

 • Een oude wissellijst (Ikea)
 • Inpakpapier
 • Touw (Søstrene Grene)
 • Knijpertjes (Action)

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Stap 1: Haal de achterkant, de passe-partout en de glasplaat uit de lijst. De passe-partout heb je niet meer nodig.

Stap 2: Pak de glasplaat in met je pakpapier.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Stap 3: Span een stuk touw om de ingepakte glasplaat en maak aan de achterkant een knoopje. Heb je een vierkantere lijst? Je kan natuurlijk ook meerdere touwtjes spannen.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Stap 4: Plaats de glasplaat en de achterkant weer in de lijst en zet alles vast.

Stap 5: Hang met behulp van kleine knijpertjes nu leuke kaartjes of foto’s op.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Ziet dat er niet leuk uit? Ik vind het wel gezellig staan zo met dat bruine papier en de kaartjes die een beetje scheef hangen. En het leuke van deze DIY is dat je er lekker mee kan variëren. Kies bijvoorbeeld een lijst in een andere kleur of met een andere vorm, span meerdere touwtjes, ga voor een andere kleur pakpapier en ga zo maar door.

DIY: Fotolijst met knijpertjes

Wat zouden jullie ophangen in deze lijst?Categorieën: DIY, Interieur, Living, To Do
Tags:3 reacties op “DIY: Fotolijst met knijpertjes”

  May 20, 2016

  Super leuk idee! Wou dat ik zo crea bea was hahah! Fijn dat je op deze manier je creatieve gedachten kwijt kunt!  May 20, 2016

  Wauw, dit is echt heel erg tof gedaan. Ik vind het er echt heel erg leuk uitzien. Dit wil ik ook!


  MySimplySpecial
  May 23rd, 2016


  Dankjewel! Ik ben heel benieuwd wat jij ervan gaat maken!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie