DIY: make-up remover met amandelolie - My Simply Special
08/10/2014

DIY: make-up remover met amandelolie

Vorige week liet ik jullie al zien welke producten ik gebruik om mijn gezicht te reinigen en te verzorgen. Maar wat mist er nog? Een fijne make-up remover natuurlijk. En weet je wat leuk is? Je kan zelf heel gemakkelijk en goedkoop een make-up remover maken. Ik laat jullie zien hoe.

DIY: make-up remover met amandelolie

Alle drie de producten van Nivea die ik vorige week liet zien bevatten amandelolie, een verzachtend ingrediënt. En weet je wat leuk is? Met alleen amandelolie en water kan je al een fijne make-up remover maken. De amandelolie kan je in flesjes van 100 ml kopen bij de drogist voor nog geen 3 euro, of je bestelt het voor nog minder geld online. Helaas kan je beter geen kraanwater gebruiken voor deze DIY, want dat bederft te snel. Gebruik in plaats daarvan zuiver water. Je kan dit voor nog geen 50 cent kopen bij de supermarkt. Oh en je hebt natuurlijk een leeg flesje nodig.

DIY: make-up remover met amandelolie

Goed, vul je flesje voor de helft met het water…

DIY: make-up remover met amandelolie

…en voeg dan amandelolie toe tot het flesje vol is.

DIY: make-up remover met amandelolie

Even goed schudden, wat op een wattenschijfje aanbrengen en je kan je make-up verwijderen. De amandelolie is lekker zacht voor je huid, en ook weer goed te verwijderen met een facewash of gewoon wat tonic.

Hebben jullie wel eens zelf een make-up remover gemaakt?

 Categorieën: Beauty, Body, DIY, To Do7 reacties op “DIY: make-up remover met amandelolie”

  October 8, 2014

  Mooie foto’s en erg prettig voor de huid denk ik. Fijn artikel. Ik heb het nog nooit zelf geprobeerd.  October 8, 2014

  klinkt echt goed ja! het proberen waard  October 8, 2014

  Wat een handige tip!  October 8, 2014

  Ziet er goed uit, handig zeg!  October 9, 2014

  Goede tip! Ik houd alleen niet zo van olie als remover gebruiken, ik heb een tijdje olie pads gebruik van Hema (had die per ongeluk gekocht ipv lotion) maar ik vond het niet fijn werken. Misschien dat dit beter werkt, omdat er ook water in zit!  October 9, 2014

  Handig! Ik heb toevallig amandelolie liggen, dus ik ga het zeker proberen.  October 9, 2014

  Super handig! xx


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie