DIY: Quote art - My Simply Special
12/02/2016

DIY: Quote art

Dressoirs, vensterbanken, pronkrekken en bijzettafeltjes zijn ideale plekken om mooi te decoreren. Je kan er bijvoorbeeld vazen, planten, kaarsen, boeken en andere leuke decoratie-items leuk bij elkaar neerzetten. Zelf ben ik ook fan van mooie kaartjes en lijsten voor foto’s en tekeningen. Nu heb ik een tijdje terug twee lijstjes gekocht bij de Action met alleen twee glasplaten. Hier kan je van alles tussenstoppen, maar je kan er ook zelf ook een mooie quote opzetten zoals ik gedaan heb. En nee, dat is helemaal niet ingewikkeld!

DIY: Quote art

Ik hou ervan als je voor je project maar weinig spullen nodig hebt! Van dit lijstje word ik dus ook erg blij:

  • een fotolijstje zonder achterplaat (ik gebruikte een A5-lijstje van de Action)
  • een marker waarmee je op glas kan tekenen (ik koos een koperkleurige 751-stift van Edding)
  • een printer en een velletje papier

Kan je nou niet zo’n lijst vinden? Je kan ook een normaal fotolijstje gebruiken en dan de achterplaat weglaten. Kies dan wel voor een fotolijst met een dikke rand, want anders kan je ‘m daarna wat lastig neerzetten.

DIY: Quote art

Begin met het kiezen van een leuke quote en print die uit in een leuk lettertype. Het is wel zo makkelijk om een korte quote te kiezen, want dan kan je de woorden groter uitprinten. Over printen gesproken, print de quote op een formaat dat past bij jouw fotolijstje en print de tekst in spiegelbeeld. Plak vervolgens de glasplaat van je fotolijstje met wat tape op je quote. Zo kan hij niet verschuiven en kan jij netter werken.

DIY: Quote art

Trek nu heel netjes de letters over met je stift en laat het goed drogen. Maak de glasplaat los en zet je fotolijstje weer in elkaar.

DIY: Quote art

Nu ben je al klaar en kan je beslissen waar je je lijstje neer wil zetten.

DIY: Quote art

Ik hou van dit soort simpele DIY’s! Voor welke tekst zouden jullie kiezen? Categorieën: DIY, Interieur, Living, To Do1 reactie op “DIY: Quote art”

    February 12, 2016

    Oh zo mooi en simpel! Moet nog even een goede tekst bedenken, of misschien een eenvoudige afbeelding.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie