DIY: Subtiele paasdecoratie - My Simply Special
27/03/2017

DIY: Subtiele paasdecoratie

Nog een maandje en dan is het alweer Pasen, dus ik vond het dus wel tijd om iets van paasdecoratie in huis te halen, maar dan zonder alle uitbundige kleuren. Vorig jaar had zelf al wat gemaakt (dat kun je lezen in deze post) en die takken vond ik wel erg leuk staan. Dit keer heb ik alleen andere decoraties om erin te hangen gemaakt.

DIY: Subtiele paasdecoratie

Ik begon met een setje simpele witte plastic eieren dat ik bij een tuincentrum kocht. Bij de Action heb je ze trouwens ook, maar dan moet je er alleen zelf nog lintjes aan lijmen.

DIY: Subtiele paasdecoratie

Met een zwarte permanente marker ben ik op de eieren gaan tekenen. Lekker simpele patronen die leuk staan. Voor de afwisseling heb ik er een koperkleurige stift bij gepakt en ook daar heb ik een paar eieren mee gedecoreerd.

DIY: Subtiele paasdecoratie

Vervolgens heb ik een paar takken uit de tuin gehaald en in een grote vaas gezet. De eieren heb ik erin gehangen en toen vond ik het resultaat nog een beetje kaal. Gelukkig had ik nog wat veertjes liggen, dus daar heb ik toen ook hangers van gemaakt.

DIY: Subtiele paasdecoratie

Hoe? Heel simpel! Ik heb een stukje touw dubbelgevouwen en met plakband aan het uiteinde van het veertje geplakt. Om het af te werken heb ik er vervolgens nog een stukje touw omheen gewikkeld. Knoopje erin, touwtje afknippen en klaar ben je!

DIY: Subtiele paasdecoratie

DIY: Subtiele paasdecoratie

DIY: Subtiele paasdecoratie

De afwisseling van de eieren en de veertjes geeft een wat speelser resultaat. Ik was eerst bang dat ik niet netjes genoeg op de eieren zou kunnen tekenen. Als je van heel dichtbij gaat kijken zie je ook wel dat het gewoon met de hand gedaan is en niet door een pro, maar van een afstandje zie je daar echt helemaal niks van. Yes, ik ben er blij mee en loop er steeds met plezier langs! En het was ook nog eens zo simpel om te maken. Daar hou ik van!

DIY: Subtiele paasdecoratie

Zetten jullie paasdecoratie neer in huis dit jaar? Categorieën: DIY, Interieur, Living, To Do2 reacties op “DIY: Subtiele paasdecoratie”
  Sanne

  March 27, 2017

  Heel leuk gedaan!!


  Lisan

  April 3, 2017

  Die veertjes maken het echt af, leuk!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie