DIY: Update je ballerina's - My Simply Special
17/07/2015

DIY: Update je ballerina's

Lace up ballerina’s zijn tegenwoordig in. Ik vind het zelf wel een leuke trend, maar ik heb niet zulke schoenen in huis. Wel heb ik nog een paar ballerina’s die ik eigenlijk niet draag omdat ik er steeds uitslip. Dat is zonde natuurlijk, dus ik probeerde wat ideetjes uit en eindigde met deze unieke schoentjes. Benieuwd naar die ideeën? Ik laat ze zien!

DIY: Update je ballerina's

Dit zijn de schoenen waar het om gaat. Zwarte suede ballerina’s met een beetje een puntige neus. Helemaal prima natuurlijk, maar dan moeten ze wel aan mijn voeten blijven zitten.

DIY: Update je ballerina's

Lace up

Voor dit eerste idee gebruikte ik per schoen een lang stuk lint dat ik om mijn enkel wikkelde alsof ik het echte balletschoenen zijn. Je kan het lint gewoon onder de schoen doorhalen voor een tijdelijke update, of je kan het lint aan beide kanten aan de schoen naaien. 

DIY: Update je ballerina's

Hier gebruikte ik dezelfde techniek, maar door de linten anders te knopen creëer je een ander effect. Je kan trouwens ook kiezen voor bredere linten voor weer een ander resultaat.

DIY: Update je ballerina's

Pretty lace

Ik weet niet hoe je het precies noemt, maar voor deze optie gebruikte ik een soort kant-elastiek. Ik maakte twee rondjes en die schoof ik gewoon over mijn schoenen heen. Super comfortabel en makkelijk!

DIY: Update je ballerina's

Mijn favoriet is deze laatste variant en dit is ook echt een permanente update. Ik heb namelijk aan elke schoen een stukje van dat kant genaaid. Ook dit zit erg comfortabel en ik slip niet meer uit mijn schoenen. Ideaal!

DIY: Update je ballerina's

Welke idee vinden jullie het leukst?

 



Categorieën: DIY, To Do
Tags: ,



6 reacties op “DIY: Update je ballerina’s”

  July 17, 2015

  Wat een grappig idee! Met het lint vind ik heel schattig, zo lijken je schoenen net op echte schoenen voor ballet.



  July 17, 2015

  Super leuke tips. Maar ik heb geen eens ballerina’s!



  July 17, 2015

  Heb je die linten dan als een lus eraan vast gemaakt? Dan je ze als een sok aantrekt? Want anders zie je toch nog een strik/knoop.


  MySimplySpecial
  July 17th, 2015


  Bij de eerste optie heb ik aan de zijkant van mijn enkel een strik gemaakt, bij de tweede een knoopje aan de binnenkant.


  Marjolein

  July 17, 2015

  Heel gaaf! Zo krijg je echt unieke ballerina’s!



  July 17, 2015

  Wat een leuk idee! Vooral die met lint vind ik beide erg leuk gedaan


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie