DIY: wenspot - My Simply Special
26/12/2014

DIY wenspot

Door Roxanne – 2014 is weer bijna voorbij, wat is het snel gegaan. Ik heb het idee dat naar mate je ouder wordt de jaren telkens sneller gaan. Voor mij is het nogal een veelbewogen jaar geweest met aan de ene kant veel leuke dingen en aan de andere kant een aantal minder leuke dingen. Ik sluit het jaar dus een beetje met een dubbel gevoel af.

DIY wenspot

Binnenkort worden we weer overspoeld met teksten zoals ‘new year, new me, nieuw jaar, nieuwe kansen’ en ga zo maar door. Nu ben ik daar zelf niet zo heel erg van, aangezien ik me tot nu toe aan geen enkel voornemen heb gehouden. Ook ik neem me elk jaar weer voor vaker te gaan sporten, gezonder te eten, minder uit te geven…. dit lukt me tot ongeveer begin februari en dan verval ik weer in mijn oude gewoontes.

DIY wenspot

Nu heb ik wel een ‘dingetje’ wat ik elk jaar doe, namelijk twee wensen uit laten komen. Ik heb een grote pot met allemaal wensen die ik elk jaar op nieuwjaarsdag weer tevoorschijn tover. Ik trek hier dan twee papiertjes uit en ik zorg ervoor dat ik deze wensen in elk geval waar ga maken dat jaar. Afgelopen jaar was dat een reis naar Azië (het is toen dus Indonesië geworden) en een leuk nieuw autootje kopen. Nu kun je dus ook de pech hebben, zoals ik afgelopen jaar, dat je twee superdure blaadjes trekt. Maarja toen was “Yolo” helemaal in en ja, dat is wat ik toen ook dacht. Mijn spaarrekening was daar overigens wat minder blij mee. Maar ja, ik rijd nu in mijn knappe fiat 500 en ik heb een heerlijk reisje achter de rug.

Ik vind het zelf altijd heel belangrijk om te genieten van het leven, want voor je het weet is het voorbij. Dat klinkt heel cliché, maar je weet maar nooit wat morgen brengt. Je kunt beter spijt hebben van iets dat je wel hebt gedaan dan van iets wat je niet hebt gedaan.

DIY wenspot

Maar even terugkomend op deze super easy DIY. Je hebt maar drie dingen nodig, namelijk: papier, pen en een pot. Oké, en een schaar als je papiertjes te groot zijn. Je kunt zelf bepalen wat voor wensen je invult. Dit kunnen grote wensen zijn, maar natuurlijk ook kleine wensen. Je kan je bijvoorbeeld eindelijk inschrijven voor die cursus of workshop die je al zolang wilde doen, of eindelijk een nieuwe fiets kopen (zoals ik). Ik ben namelijk al drie jaar koos fietsloos.

DIY wenspot

Wat zijn jullie voornemens voor komend jaar, en zijn jullie er net zo slecht in als ik?

     Categorieën: DIY, To Do
Tags:3 reacties op “DIY: wenspot”

  December 26, 2014

  Wat een leuk idee om dat op deze manier te doen! Voornemens komen er eigenlijk toch nooit van, maar dit is wel gaaf ja!  December 28, 2014

  Wat een onwijs leuk idee!


  Froukje

  January 12, 2015

  Wat een leuk idee, Roxanne. Veel beter dan goede voornemens!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie