Dove Silky Nourishment met glinstertjes - My Simply Special
28/08/2013

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Sommige producten bevallen zo goed dat je steeds weer opnieuw koopt. Deze ‘Silky Nourishment’ body lotion van Dove is voor mij zo’n product. Ik geloof dat mijn moeder ooit eens deze body lotion kocht en er tijdens het gebruik ineens achter kwam dat er allemaal glinstertjes in zaten. Dat gaf een heel mooi effect! Inmiddels staat deze fles standaard in mijn badkamer.

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Volgens Dove is het een voedende body lotion met subtiele licht-reflecterende glansdeeltjes die zorgt voor een zijdezacht gevoel en een natuurlijke uitstraling. Het is een product geschikt voor de normale huid en heeft een ‘DeepCare Complex’. Dit complex bevalt huideigen nutriënten en rijke essentiële olie die de huid diep zouden moeten voeden.

Als ik naar de ingrediënten kijk zie ik als derde ingrediënt Caprylic Capric Triglyceride staan. Dit wordt gemaakt van cocos olie en helpt de huid te hydrateren en herstellen. Ook kom ik in de lijst Helianthus Annuus Hybrid Oil tegen, beter bekend als zonnebloemolie. Deze olie helpt ook de huid te herstellen en bevat veel vitamine A, C en E.

Dove Silky Nourishment met glinstertjes
Dat klinkt heel leuk allemaal, maar wat vind ik ervan? Voor mij is dit een perfecte bodylotion voor de zomer of voor als ik naar een feestje ga. Hij is licht, trekt snel in en maakt mijn huid lekker zacht. Voor mijn hele droge benen is het alleen niet genoeg voor elke dag, daar heb ik wat vetters voor nodig. Maar afwisselen gaat prima.

Maar wat ik vooral zo leuk vind aan deze bodylotion zijn die licht reflecterende glansdeeltjes die erin zitten! Ze zorgen namelijk voor een mooie glanzende huid en in het zonlicht of onder bepaalde lampen zie je echt de glansdeeltjes. Dat ziet er heel leuk uit, maar zonder dat het overdreven wordt.

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Dit is een druppel van de bodylotion, een lichte, witte substantie.

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Hier heb ik het licht uitgesmeerd en kan je zien dat hij vrij dun is en makkelijk verdeeld. Zie je ook de glansdeeltjes zitten?

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Hier heb ik de lotion echt uitgesmeerd. Het is wat lastig om te fotografen, maar ik hoop dat jullie het effect een beetje kunnen zien. In het echt zie je de glinsters wel duidelijker.

Dove Silky Nourishment met glinstertjes

Al met al vind ik dit de perfecte body lotion voor warme dagen als je een shirtje draagt met korte mouwen of voor bij een rokje. Of wat dacht je van een feestje? Perfect om in de stemming te komen!

Product: Silky Nourishment

Merk: Dove
Inhoud: 250 ml
Prijs: 6,99 euro
Te koop: Bij de bekende drogisten en supermarkten

Gebruiken jullie ook een body lotion met glansdeeltjes?Categorieën: Beauty12 reacties op “Dove Silky Nourishment met glinstertjes”

  August 28, 2013

  Mooie glinstertjes, staat lekker zomers!  August 28, 2013

  Ik vind de glinstertjes echt zo leuk Die zitten trouwens ook in de zelfbruiner van Dove ! x  August 28, 2013

  Leuk met shimmer! Deze ga ik zeker n keer proberen!
  Volgen wij elkaar al?  August 28, 2013

  Leuk bericht! oeh glinstertjes love it  August 29, 2013

  Leuk die shimmer, zeker voor je op je zongebruinde benen voor een feestje!  August 29, 2013

  ik ben niet zo dol op glinsters in een bodylotion helaas  August 29, 2013

  Leuk zeg!  August 29, 2013

  Mooi zeg! Ik vind het zo feestelijk staan, met glinstertjes!


  Sabrina

  March 27, 2018

  Ik was op zoek op internet naar deze bodylotion. Toen kwam ik deze post tegen uit 2014…
  Ook ik heb deze bodylotion jaren gebruikt maar ik kan het inmiddels nergens meer vinden! (help).
  Of heb jij nog een adresje???


  MySimplySpecial
  March 28th, 2018


  Zo te zien wordt het in Nl niet meer verkocht inderdaad, alleen nog op een paar Duitse sites. Misschien kan je daar iets mee? Succes in elk geval. Het blijft irritant als een favo product ineens uit het assortiment gaat.


  Joyce

  August 17, 2018

  Ik was helemaal fan van dit product, en nu? Totaal nergens meer verkrijgbaar!! Jammer!!!


  Yvonne

  June 18, 2020

  Bij Bol.com nog steeds verkrijgbaar.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie