Een kijkje in huis #2 - My Simply Special
28/02/2014

Een kijkje in huis #2

Voor ik ging verhuizen liet ik al wat foto’s zien van stukjes van mijn oude huisje. Inmiddels wonen we alweer een tijdje ergens anders, dus het leek me leuk weer wat foto’s met jullie te delen. Ik ben zeker nog niet klaar met decoreren en inrichten en ben nog op zoek naar wat leuke decoratie items, maarja, dat soort dingen kosten tijd. Kijken jullie mee?
 Een kijkje in huis #2

Ik vind het heerlijk om verse bloemen in huis te hebben, maar helaas blijven ze nooit zo lang goed. Dit soort bollen zijn dus ideaal, want daar heb je wel wat langer plezier van.
  
Een kijkje in huis #2
In mijn werkkamer heb ik een plekje gemaakt voor wat (geur)kaarsen en tijdschriften. De tafeltjes komen bij Leen Bakker vandaan en hebben Romano en ik zelf wit gespoten.
 
Een kijkje in huis #2
Deze grote vazen kocht ik bij Loods 5, een hele leuke en grote woonwinkel in Zaandam waar ik graag kom. Ik vind vooral de kleur van de linker erg gaaf!
 
Een kijkje in huis #2
Op tafel staat een grote vaas met wat takken en een nep bloem. Ook dit kocht ik bij Loods 5.
 
Een kijkje in huis #2
Deze lampjes kocht ik online, maar zag ik voor het eerst bij Loods 5. Ik vind die mega grote ‘gloeilampen’ zo gaaf!
 
Een kijkje in huis #2
In de keuken hebben we een hoekje gemaakt voor olie, azijn en kruiden. De potjes kocht ik jaren geleden bij Ikea en het betonnen dienblad is te koop bij het tuincentrum Overvecht
 
Een kijkje in huis #2
In de slaapkamer hebben we een aantal vakantiefoto’s bij elkaar staan. Leuk om zo even terug te denken aan die mooie reizen en fijne momenten! De zwarte lijsten komen bij Ikea vandaan en de mooie grote foto is door webprint.nl gedrukt op aluminium.
 
Een kijkje in huis #2

Ik ben gek op kaarsen en in de woonkamer staat dit leuke dienblad met een paar lekker grote kaarsen. Alles komt bij Loods 5 vandaan (ja ookal!), behalve de geurkaars. Die is natuurlijk van Rituals.

Om het huis echt af te maken wil ik nog een grote spiegel ophangen die we meegenomen hebben uit ons vorige huis en een heleboel schilderijen waaronder twee hele mooie die we kochten op Bali. Verder wil ik graag een een soort fotomuur maken waar ik steeds nieuwe foto’s op kan hangen.

Hebben jullie nog tips voor leuke winkels met accessoires voor in huis? Zal ik weer nieuwe foto’s laten zien als alles een beetje af is?

DisclaimerTags:6 reacties op “Een kijkje in huis #2”

  February 28, 2014

  wat gezellig! die plantjes op de 1e foto zijn leuk, lekker de lente in huis!  February 28, 2014

  je woont echt in een prachtig huis! Rituals kaarsen zijn zo goddelijk  February 28, 2014

  Wat schattig is dat hoekje in de keuken…  March 1, 2014

  super gezellig!  March 3, 2014

  Leuk! De tafeltjes ga ik ook halen…


  Petra

  March 4, 2014

  Jaaa zo ontzettend leuk om te zien hoe je huisje er uit ziet!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie