Een kijkje in huis 2017 - My Simply Special
18/09/2017

Een kijkje in huis 2017

Volgens mij is het alweer heel lang geleden dat ik voor het laatst een kijkje in huis heb gegeven. Goed, afgezien van posts over een specifieke ruimte zoals de slaapkamer. Het leek me daarom leuk om wat foto’s met jullie te delen van mooie stukjes en hoekjes uit ons interieur. Gewoon, als inspiratie en omdat een interieur door de jaren heen natuurlijk toch verandert. Kijken jullie mee?

Gang

Een kijkje in huis 2017

Eigenlijk staat die vaas altijd op dit tafeltje, maar ik wissel wel met wat ik er in zet. Als we bloemen in de tuin hebben dan knip ik daar vaak wat vanaf. Ik hou van bloemen in huis!

Woonkamer

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

De camera en het oude koffertje zijn niet alleen leuk, maar ook oude items uit mijn familie. Het pronkrek is één van mijn favoriete decoratiestukken in huis doordat je zo lekker kan spelen met wat je er erop zet. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld fan van die klemborden. Verder zie je nog één van de borden die we maakten voor onze bruiloft. De rest heb ik weggedaan, maar deze vond ik leuk als decoratie en herinnering.

Keuken

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Op het aanrecht hebben we twee hoekjes. Er staan allemaal praktische items, maar toch probeer ik het er leuk uit te laten zien met behulp van bijvoorbeeld een dienblad en snijplanken.

Werkkamer

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Van mijn werkkamer hebben jullie al wat vaker foto’s gezien. Voor nu heb ik hier mijn DIY pronkrek nog staan en een aantal foto’s van onze bruiloft. Fijne herinneringen!

Slaapkamer

Een kijkje in huis 2017

Een kijkje in huis 2017

Slaapkamer mini-makeover

Sinds ik de slaapkamer een beetje aangepast heb met die foto’s boven het bed, extra plantjes, kleden en mijn zelfgemaakte sprei, vind ik het een nog fijnere ruimte om te zijn. In de hoeken (verstopt achter onder andere die witte plantenpot) hebben we van die Livingcolors lampen van Philips staan, dus ‘s avonds geven die een heerlijk warm en knus licht. Perfect voor als ik met een boek in bed kruip!

Wat vinden jullie het leukste hoekje in ons huis als jullie deze foto’s zien?Categorieën: Interieur, Living, Persoonlijk2 reacties op “Een kijkje in huis 2017”

    September 18, 2017

    Ziet er leuk uit! Love your style!


    Lisan

    September 19, 2017

    Heel erg mooi. Ik vind de turquoise stoel echt prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie