Een kijkje in huis: kerst 2014 - My Simply Special
12/12/2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kerstboom staat altijd zo gezellig, maar eigenlijk vind ik alle andere decoraties minstens net zo leuk! En zeker nu we alleen een klein nepboompje hebben staan in verband met een ondeugende Nala, zijn die andere decoraties des te interessanter. Ik heb niks ingewikkelds gedaan, maar toch hangt er in ons huis helemaal een kerstsfeer. Kijken jullie mee?

Een kijkje in huis: kerst 2014

Gezelligheid in mijn werkkamer! De slinger maakte ik zelf, de kaars en de lantaarn heb ik cadeau gekregen bij mijn afscheid van Rituals en het huisje kocht ik bij Xenos.

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Heb je plastic kerstballen over? Doe dan wat nepsneeuw in vazen van verschillende formaten en leg de kerstballen er bovenop. Voeg eventueel een lichtsnoer toe en je hebt decoratie voor een leeg en donker hoekje of voor in de vensterbank. (Controleer wel even of de lampjes niet te het worden en de sneeuw niet gaat smelten of branden.)

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een-kijkje-in-huis--kerst-2014-8

Normaal gesproken staan deze huisjes (Xenos) ook onder die stolp (Kwantum), maar door er nepsneeuw aan toe te voegen creëer je meteen een andere sfeer.

Een kijkje in huis: kerst 2014

Wat is nepsneeuw toch leuk! In deze vitrine (Praxis) plaatste ik twee vazen met wat bladeren en besjes. Als je er dan vervolgens wat sneeuw er overheen strooit ziet het eruit alsof het echt gesneeuwd heeft.

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Dit soort verlichting vind ik zo gezellig staan!

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Door kerstballen neer te leggen op een dienblad, rond vazen of rond een kaars creëer je meteen een kerstsfeer.

Een kijkje in huis: kerst 2014

Een kijkje in huis: kerst 2014

Dit soort grote, rode glitterstrikken staan overal leuk. Vorig jaar hingen ze aan de trapleuning en dit jaar heb ik er een ander plekje voor gevonden.

Een kijkje in huis: kerst 2014

Door transparante decoratie glasstukjes op een wit dienblad te strooien lijkt het net alsof er sneeuw of ijs tussen de kaarsen ligt. 

Een kijkje in huis: kerst 2014

Welke decoratie vinden jullie het leukst?

 Tags: ,15 reacties op “Een kijkje in huis: kerst 2014”

  December 12, 2014

  Wauw, ik vind dat je dat echt leuk gedaan hebt! Kerst kan dus gewoon chic en trendy! Bin mijn wordt het altijd een chaos… Ik vind de sterrenslinger, de potten met kerstballen en het schattige sneeuwpopje erg geslaagd.

  Liefs, Marina  December 12, 2014

  Heel leuk om te zien. Je sterrenslinger is leuk!  December 12, 2014

  Wat een gezellige decoraties! Als ik een eigen huis had zou het er waarschijnlijk heel het jaar door zo uit zien


  MySimplySpecial
  December 12th, 2014


  Hahah, ik weet ook zeker dat ik het heel kaal ga vinden in huis als ik het in januari weer weg moet halen.  December 12, 2014

  Dat ziet er gezellig uit!  December 12, 2014

  Oh wauw wat heb je alles mooi versierd! Het ziet er érg gezellig uit!  December 12, 2014

  Ik vind je decoraties allemaal erg mooi!  December 12, 2014

  Wat heb je dat leuk en gezellig ingericht. Heel creatief!  December 12, 2014

  Wat is het leuk ingericht!

  x  December 12, 2014

  Oh wauw, wat heb jij je huis heerlijk versierd! Die kerstbomen in glazen hebben wij inderdaad ook vaak, lekkere kerstmood-maker, maar ik vind vooral je versierde dienblad en de lampjes bij de trap echt heel leuk! Moet ook maar eens zulk soort lampjes ergens scoren, dan ga ik ze bij m’n bed hangen  December 12, 2014

  Ziet er heel gezellig uit, zeker die lichtjes aan de trap!


  MySimplySpecial
  December 13th, 2014


  Ja hè? Het is twee tellen werk, maar het staat zo leuk  December 13, 2014

  Gezelligheid! Leuk die vazen met nep sneeuw & kerstballen!  December 13, 2014

  Ziet er erg mooi en gezellig uit


  Froukje

  December 14, 2014

  Heel creatief, Margot! Je brengt me op ideeën


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie