Een kijkje in huis - My Simply Special
31/05/2013

Een kijkje in huis

Raar idee hoor, dat we waarschijnlijk gaan verhuizen! Ik vertelde er pas al over, maar ik moet nog steeds een beetje wennen aan het idee. Maar! Ik heb er zin in! Natuurlijk betekent verhuizen ook afscheidt nemen van ons huidige plekje, dus vandaag laat ik jullie wat van mijn decoratie items zien.

Een kijkje in huis

Ja, ik ben gek op kaarsen en allerlei leuke houders voor waxinelichtjes. Dat setje van drie heb ik een paar jaar geleden meegenomen uit Istanbul. Ook vind ik het fijn als het lekker ruikt in huis, vandaar de brander voor geurolie en soy wax melts.

Een kijkje in huis

Deze vaas met siersteentjes en grote kaars staat naast de voordeur. Gezellig binnenkomen! Wat ik vooral ook leuk vind is het bordje met de spreuk. Ik heb er een paar van Romano gekregen en heb ze op verschillende plekken in huis staan.

Een kijkje in huis

Over Romano gesproken, de meeste decoratie items in huis zijn van mij, maar hij heeft wel ook wat meegenomen vanuit zijn vorige woning.

Een kijkje in huis

Deze mooie afbeeldingen heb ik gekocht in New York. Ik ben gek op mooie jurken en vind de tekenstijl heel gaaf.

Een kijkje in huis

De slaapkamer is een van mijn favoriete plekken in huis. Het is een hele warme en gezellige kamer waar ik fijn kan ontspannen. Is het al duidelijk dat ik gek ben op rood?

Een kijkje in huis

Elke keer als ik op vakantie ga probeer ik een souvenir mee te nemen. En dan bedoel ik niet een t-shirt ofzo, maar iets voor in huis. Het lukt niet altijd om iets leuks te vinden, maar dit beeldje heb ik bijvoorbeeld in Zuid-Afrika gekocht.

Een kijkje in huis

Bloemen zijn wel mijn favoriete decoratie items. het liefst heb ik altijd verse bloemen in huis, maar je kan ook hele leuke nepperds kopen om de boel een beetje op te vrolijken (en dat is ook wel nodig met het weer van de afgelopen tijd).

Wat zijn jou favoriete decoratie items?Tags:7 reacties op “Een kijkje in huis”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie