Een kijkje in mijn stash #2 - My Simply Special
22/01/2014

Een kijkje in mijn stash #2

Een aantal maanden geleden liet ik al zien hoe ik mijn stash opgeborgen had op dat moment. Omdat ik inmiddels alles netjes in een nieuwe kast en met behulp van een ander systeem opgeborgen heb, leek het me leuk om nieuwe foto’s met jullie te delen.

Een kijkje in mijn stash #2
Inmiddels heb ik twee mooie witte Ikea Malm kasten naast elkaar staan en in een aantal lades daarvan berg ik nu mijn make-up op. Om alles netjes te kunnen organiseren heb ik verdelers gekocht bij Xenos. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten en kunnen op allerlei manieren tegen elkaar aan gezet worden. Perfect voor make-up! Oke en voor bestek, spulletjes in je nachtkastje en nog heel veel meer kleine items.
 
Op de foto hierboven zie je een grote la vol met netjes georganiseerde make-up. Daar kan ik nou echt blij van worden! Stom? Misschien, maar ik vind het leuk.
Een kijkje in mijn stash #2
Dit is het linker gedeelte van die grote la. Hier liggen mijn kwasten, wenkbrauw producten, mascara, gelliners, verschillende soorten oogschaduwbasis en andere creamy oogproducten.
Een kijkje in mijn stash #2
Op deze foto zie je het rechter gedeelte van die grote la. Helemaal links zie je een bakje met oogpotloden en een paar eyeliners. In de andere bakjes liggen losse oogschaduws, oogschaduwpalettes en losse oogschaduwpoeders. Mijn MAC palette staat aan de zijkant van de la naast de bakjes. Dit vind ik misschien wel het leukste deel van mijn stash!
Een kijkje in mijn stash #2
In een kleine la vind je mijn ‘basis’ producten. Links staan bakjes met (van voor naar achter) conceilers, poeders, blushes, highlighters en bronzers. Rechts staan mijn foundations, setting sprays en (een beetje verstopt) mijn primers. Voor de bakjes zie je de wattenstaafjes en reinigingsdoekjes. Altijd handig om bij de hand te hebben.
Een kijkje in mijn stash #2
In een andere kleine la heb ik mijn lipglosjes, lippenstiften, lippenbalsems en andere lipproducten opgeborgen. Ook staat er in deze la een bakje met nepwimpers en een bakje met de elastiekjes die ik gebruik als ik mijn kwasten ga wassen.
Een kijkje in mijn stash #2

Als laatste staan in een derde kleine la al mijn nagellakjes en Sensationail spullen. Ook heb ik hier een bakje met nagelvijlen, nagelschaartjes en meer van dat soort items.

Best een mooie en netjes opgeruimde stash toch? Ik wil er wel nog even bijzeggen dat ik al best wel wat jaren make-up gebruik en dit dus niet in een maand gekocht heb. Ook heb ik best veel van de duurdere (MAC) items gekregen voor verjaardagen en dergelijke.

Wat gebruik jij om je stash netjes te organiseren?Tags:15 reacties op “Een kijkje in mijn stash #2”
  Irene Niec

  January 22, 2014

  Je hebt een prachtige verzameling en netjes gesorteerd. Mijn kleindochters doen ook al hun make-up in een lade met vakjes.  January 22, 2014

  Wat heb je die geweldige collectie mooi opgeborgen! Helemaal organised! Ik zie dat je gek bent op rood/roze nagellak en glimmende, koper/bruin kleurige oogschaduw, hihi! Heel mooi, ik word er een beetje hebberig van! Liefs, Stella.  January 22, 2014

  Echt een jaloersmakende stash heb je, echt heel mooi! Liefs  January 22, 2014

  wauw mooi !leuk om te zien!  January 22, 2014

  Oh wauw!  January 22, 2014

  Je hebt het echt geweldig opgeborgen! Heel netjes en overzichtelijk!  January 22, 2014

  Ziet er super netjes uit!  January 23, 2014

  Handig zo! Ziet er netjes uit x  January 23, 2014

  oh, dat is netjes en praktisch! leuk hoe je dat hebt gedaan.
  groetjes en check onze blog?
  http://www.we-heart-fashion.com


  Roxanne Happé

  January 24, 2014

  Wat een heeeeerlijke stash heb je!


  Jolien

  January 24, 2014

  Waauw! Leuke stash!  January 26, 2014

  Wauw, wat heb je dat mooi georganiseerd! Wat heb je een prachtige collectie, om jaloers op te worden!!  January 27, 2014

  Je hebt een mooi stash en netjes ook!


  Petra

  January 27, 2014

  Wow dat ziet er echt heel netjes en georganiseerd uit!  January 29, 2014

  Dat ziet er goed uit! Ik denk dat ik ook maar eens bij de Xenos moet kijken voor die bestekbakjes, heel handig! Je stash ziet er ook erg mooi uit.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie