Een staart maar dan even anders - My Simply Special
27/05/2015

Een staart maar dan even anders

Mijn haar draag ik graag vast. In een staart, in een snelle knot of mooi opgestoken, het is maar net waar ik zin in heb. Toch kan een simpele staart een beetje saai zijn en daarom laat ik vandaag mijn twee favoriete manieren zien om een staart wat leuker te maken.

Een staart maar dan even anders

Laten we met de simpelste optie beginnen. Dit kapsel maak ik al vrij lang af en toe en is lekker makkelijk. Ook alle kortere plukken die ik met mijn in laagjes geknipte haar heb blijven goed zitten. Perfect voor tijdens het sporten!

Een staart maar dan even anders

Ik maak een schuine scheiding en trek dan van het uiteinde van die scheiding een lijn tot net achter mijn oor. Die pluk hou ik apart en hetzelfde doe ik aan de andere kant van mijn gezicht. De rest van mijn haar zet ik vast in een staart. Nu draai ik beide plukken in terwijl ik ze langs mijn gezicht naar achter hou. Dit voorkomt rare bobbels! Nu maak ik opnieuw een staart in mijn haar, maar dan met die twee gedraaide plukken erbij. Dit doe ik gewoon over het eerste elastiekje heen, want die kan je er na één of twee slagen makkelijk onderuit trekken. (Dit kapsel is ook een leuke basis voor een knotje.)

Een staart maar dan even anders

Dit tweede kapsel heb ik nog niet vaak gemaakt maar vind ik wel erg mooi, want het maakt een simpele staart wat chiquer. Ik zal niet gaan uitleggen hoe je het maakt, want er is hier een hele mooie tutorial te vinden met duidelijke foto’s. Mijn haar is net wat te kort om de uiteindes nog om mijn elastiekje te draaien, maar dat zou het wel echt afmaken. Ja, dit kapsel moet ik echt wat vaker maken!

Een staart maar dan even anders

Dragen jullie je haar vaak in een staart? En hoe maken jullie daar iets moois van?

 Categorieën: Beauty, Body
Tags: ,8 reacties op “Een staart maar dan even anders”

  May 27, 2015

  Wat heb je dat leuk gedaan! Ik denk dat als ik mijn haar zo zou doen, dat je het niet eens zou zien, omdat ik heel erg warrig en krullend haar heb.  May 27, 2015

  Leuk! Erg gewend aan halflang haar dacht ik vol goede moed dat ga ik maken…Tot ik besefte dat dat met mijn bob kapsel niet gaat lukken :-(… Met langer haar deed ik er regelmatig een stiekje in (laag) om vervolgens boven de stiek ruimte te maken en mijn haar daar doorheen te doen. Dan krijg je ook een mooi gedraaid effect. Die variant ken je vast ook al ;-).  May 27, 2015

  Heel mooi simple & chique! Als ik voor makkelijk kies dan is het een rommelige knot op mijn hoofd.  May 27, 2015

  Ik vond vooral het tweede staartje leuk! Helaas is mijn haar nog te kort  May 27, 2015

  Mooi! Meestal ben ik niet zo creatief en heb ik gewoon een knot in  May 27, 2015

  Leuk!  May 27, 2015

  Ik ben ook niet zo spannend met mijn haar, maar dit is nog wel een idee. De 2e optie is wat bewerkelijker, maar wel echt heel mooi.  May 27, 2015

  ziet er goed uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie