ELF eyelid primer - My Simply Special
26/03/2014

ELF eyelid primer

Sinds ik door beautyblogs het bestaan van oogschaduw basis heb leren kennen gebruik ik het trouw altijd als ik met oogschaduw aan de slag gaan. Mijn favoriet? Shaduw Insurance van Too Faced! Ik doe jaren met zo’n tubetje, en heb het geld er zeker voor over, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen veel geld over heeft voor een primer. Nu ontdekte ik pas dat ELF ‘ooglid primers’ verkoopt voor maar 1 euro. Zou het wat zijn?

ELF eyelid primer

Deze oogschaduw basis wordt verkocht in 4 kleuren, waarvan ik er 3 uit heb getest. De enige kleur die ik niet heb is Pearl.

ELF eyelid primer

Laten we maar meteen beginnen met de swatches. Van links naar rechts zie je Champagne, Golden en Sheer.

ELF eyelid primer
Dit is wat je ziet als je de primer zachtjes vervaagt. Champagne is een mooie neutrale kleur met wat shimmers erin. Golden is een duidelijk aanwezige kleur die mooi is onder een ooglook met bruintinten. Helemaal rechts zie je heel vaag nog een beetje Sheer. Dit is dus een bijna transparante basis die perfect is onder elke kleur oogschaduw.
ELF eyelid primer
En hoe bevallen ze? Ik vind de primer goed te verdelen over je ooglid, de verschillende varianten zijn erg leuk en mijn oogschaduw blijft de hele dag goed op z’n plek zitten. Nu heb ik redelijk droge oogleden, maar een lieve vriendin met iets vettere oogleden is ook gaan testen. Haar oordeel? Alles blijft prima zitten.
Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de verpakking. De applicator werkt prima, maar de plastic verpakking gaat wel vrij snel stuk als je ‘m een keer te strak dichtdraait. Maarja, voor maar 1 euro vind ik dat eigenlijk niet zo erg. Wat mij betreft is de ELF eyelid primer een hele goede concurrent voor duurdere primers als Too Faced Shadiw Insurance.
ELF eyelid primer

Product: Eyelid Primer
Merk: ELF
Inhoud: 5 ml
Prijs: 1,- euro
Te koop: In de online shop van ELF

De primer in de kleur Champagne is mijn favoriet. Welke kleur zouden jullie wel willen proberen?Categorieën: Beauty11 reacties op “ELF eyelid primer”

  March 26, 2014

  Klinkt goed en echt een super fijn prijsje ook!  March 26, 2014

  Ik heb ze ook en ik kan ze zeker aanraden! En dat voor één euro!  March 26, 2014

  Voor 1 euro! Ga eens op die site kijken, lang geleden eens iets besteld.  March 26, 2014

  ik vind ze ook echt heel fijn!! zeker voor dat geld!  March 26, 2014

  Ziet er goed uit!  March 26, 2014

  Aaaah, wat zijn ze leuk, ik wil ze alledrie  March 26, 2014

  ik vind het er heel goed uitzien en dat voor die prijs….niet verkeerd!  March 27, 2014

  Die primer ziet er erg goed uit!  March 27, 2014

  Hebben, hebben, hebben echt heel leuk ! X  March 28, 2014

  Mooi! Prettig prijsje ook  April 2, 2014

  Lekker prijsje inderdaad als je hem dan kapot draait maakt het niet zoveel uit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie