ELF lipsticks - My Simply Special
30/07/2014

ELF lipsticks

Al die lipsticks bij de drogist of de MAC counter zien er altijd zo leuk en kleurrijk uit. Maar wat staat nou leuk bij mij? Bij de drogist vind ik het niet heel hygiënisch om dingen te testen en bij MAC helpen ze je wel heel netjes, maar dan durf ik niet even tien kleuren te proberen terwijl er iemand mee staat te kijken. Toen ik ontdekte dat ELF een hele range lipstickkleuren verkoopt voor maar een euro per stuk besloot ik een bestelling te plaatsen.

ELF lipsticks

Deze lipstick verkoopt ELF in elf verschillende kleuren. Ik had al een kleur in huis en heb er nog negen bijbesteld. (Één van de kleuren was op dat moment niet leverbaar.) Hier zie je mijn nieuwe kleuren op een rij met van links naar rechts: Charming, Classy, Posh, Fantasy, Gypsy, Captivating, Nostalgic, Sociable en FlirtaTious. Leuke namen toch?

ELF lipsticks

Van links naar rechts: Charming is een mooi zachtroze kleurtje, Classy is lekker kauwgomroze en Posh is een hele donkerroze kleur.

ELF lipsticks

Van links naar rechts: Fantasy is een bruine tint, FlirtaTious is een transparant roze lipstick en Nostalgic is een hele lichtroze nude kleur.

ELF lipsticks

Van links naar rechts: Sociable is een hardroze kleur met shimmers, Gypsy is donkerpaars en Captivating is een bruin-oranje tint.

ELF lipsticks

Tijd om de kleuren eens op mijn lippen te testen!  Op de bovenste rij zie je van links naar rechts Gypsy, Sociable en Charming. Alle drie mooie kleuren, maar van de shimmers in Sociable ben ik minder overtuigd. Op de middelste rij draag ik van links naar rechts FlirtaTious, Posh en Classy. De eerste twee vind ik mooi, maar Classy vind ik voor mij te licht. Capivating, Nostalgic en Fantasy zijn de kleuren die je van links naar rechts ziet op de onderste rij. Alle drie niet echt mijn ding, al vind ik zo’n oranje tint (Captivating) toch beter staan dan ik had verwacht.

ELF lipsticks

Mijn favoriete kleuren zijn dus Posh, FlirtaTious, Charming, Gypsy en Fearless, maar hoe bevallen de lipsticks? Nou, ze zijn lekker zacht, smeren goed uit (alleen Nostalgic niet) en voelen aan als een lipbalsem. Dat ze dan niet de hele dag perfect blijven zitten vind ik niet zo erg. Ik smeer wel opnieuw! Een minpuntje? De verpakking voelt wel echt goedkoop aan, maarjah dat is te verwachten voor 1 euro toch? Al met al vind ik dit een perfecte manier om eens wat kleuren te kunnen proberen en er zitten er een aantal tussen die ik zeker vaker ga dragen!

ELF lipsticks

Product: Lipstick
Merk: ELF
Inhoud: 3.5 g
Prijs: 1 euro
Te koop: Bij ELF
 
Wat lijkt jou de mooiste kleur?
 
 Categorieën: Beauty8 reacties op “ELF lipsticks”

  July 30, 2014

  Ach, voor een euro inderdaad!? Ik heb er ook een paar liggen maar ik pak ze niet vaak genoeg!  July 30, 2014

  Flirtatious vind ik echt een mooi kleurtje!  July 30, 2014

  Blij dat je dit plaatst want ik wou net wat bestellen bij ELF, onder andere hun lipsticks. Nu kan ik goed kiezen! Van timing gesproken


  MySimplySpecial
  July 30th, 2014


  Kijk, dat komt goed uit!  July 30, 2014

  Ziet er goed uit! Vind vooral Posh en Captivating mooie kleuren! (En zijn ze maar 1 euo?! Whot?!)  July 30, 2014

  Wat een mooie kleurtjes, ik kan moeilijk kiezen. Fijn dat ze zo goedkoop zijn!  July 30, 2014

  Mooie kleurtjes!  August 2, 2014

  Wauw wat een goedkope, maar mooie lipsticks! Je foto’s zien er echt geweldig uit, heel mooi gedaan deze review! Ik heb ervan genoten


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie