ELF shimmering facial whip - My Simply Special
16/04/2014

ELF shimmering facial whip
Ken je de Lustre Drops van MAC? Die potjes met mooie glanzende vloeistoffen waar je een euro of 20 voor betaalt? Ik heb er al vaak hebberig naar staan kijken, maar elke keer vond ik het toch te veel geld. Ja de kleuren zijn mooi, maar zou ik het wel een fijn product vinden? Toen ik ontdekte dat ELF tubetjes met ‘Shimmering facial whip’ verkocht was ik meteen benieuwd. Zouden ze net zo’n verrassing zijn als de primers waar ik eerder al over schreef?

ELF shimmering facial whip
Volgens ELF zijn de ‘glanzende highlighters voor het gezicht’ multifunctionele en compacte kleurtjes, die rijk zijn aan vitamine B, C en E. Ze zorgen voor een stralende en zachte huid die niet plakkerig aanvoelt. De facial whip is te gebruiken op de wangen, ogen en lippen. Geen slecht verhaal toch? 
ELF shimmering facial whip
De shimmering facial whip wordt verkocht in 5 verschillende kleuren. Zelf heb ik Spotlight, Pink Lemonade en Golden Peach besteld.

ELF shimmering facial whip
De highlighters worden geleverd in kleine, transparante tubetjes. Leuk want zo zie je de kleur goed! Als je de dop losdraait kom je een kleine opening tegen die doseren makkelijk maakt. Hier heb ik niks op aan te merken.

ELF shimmering facial whip
Laten we eens naar de kleuren kijken. Links zie je Golden Peach, in het midden Spotlight en rechts Pink Lemonade. 

ELF shimmering facial whip
Als je de substantie een klein beetje uitsmeert zie je de mooie en intense kleuren goed.

ELF shimmering facial whip
Maar toch zijn de kleuren makkelijk wat subtieler te maken door te deppen of vegen. Je hebt ook echt maar een heel klein beetje nodig!

ELF shimmering facial whip
Persoonlijk vind ik de gouden en witte kleur beide erg mooi als highlighter voor op mijn junkbeenderen. Op de foto heb je ik de witte kleur gebruikt. Daarnaast is Spotlight ook een hele mooie kleur om een beetje van onder je wenkbrauwen aan te brengen. Voor op je lippen zou ik deze leuke tubetjes alleen niet gebruiken.
ELF shimmering facial whip

Product: Shimmering facial whip
Merk: ELF
Inhoud: 9,5 g
Prijs: 1,- euro
Te koop: In de online shop van ELF

Alweer een erg leuk product voor heel erg weinig geld! Wat is jullie favoriete product van ELF?Categorieën: Beauty13 reacties op “ELF shimmering facial whip”

  April 16, 2014

  Wat een schattige tubes! Voor die prijs lijken ze me wel fijn en het proberen waard als ik weer een keertje ga shoppen bij ELF!


  Todays Lovely

  April 16, 2014

  Ik zag van deze tubetjes op een andere blog ook een review verschijnen maar vond het niet duidelijk genoeg, je hebt prachtige foto’s en duidelijk laten zien!


  Margot // MySimplySpecial
  April 19th, 2014


  Dankje!  April 17, 2014

  ze zijn erg fijn, maar ik moet wel zeggen je krijgt wel eens een te vloeibare bij e.l.f van dit product en dan komt het echt als water uit de verpakking en kan je er niks mee, maar verder zijn ze heel fijn en kan je ze ook met je foundation goed mengen om bijv een extra glow te creeren!  April 17, 2014

  Omdat ik vind dat je een leuke blog hebt heb ik je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award. Meer info kun je vinden op mijn blog!  April 17, 2014

  Lijken me fijne producten!  April 17, 2014

  Die witte is heel gaaf! Ik heb zelf Coppacabana van NARS die ik echt geweldig vind! Dit is wel een goede budgetvariant! Leuke blog, ik volg je nu X
  http://www.ingewm.nl  April 17, 2014

  Goed artikel en mooie blog!!

  Liefs,
  Britt


  Margot // MySimplySpecial
  April 19th, 2014


  Dankjewel!  April 17, 2014

  Ze zijn zo mooi<3! Ik heb er ook een van! Ik vind ze erg prettig!  April 18, 2014

  Verrassend mooi! Ik heb ik de shop ook even getwijfeld op het wat is en toch wel spijt dat ik ze niet in mijn mandje geklikt heb  April 18, 2014

  Tjonge ….dit ziet er wel goed uit…  April 25, 2014

  Wow, die witte geeft echt een hele mooie glans!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie