Even voorstellen: Roxanne - My Simply Special
10/12/2014

Even voorstellen: Roxanne

Dag lieve My Simply Special lezeressen, ik ben Roxanne. De komende tijd zullen jullie mijn naam hier vaker voorbij zien komen, ik ga namelijk af en toe leuke artikelen schrijven voor Margot’s blog. Het leek ons wel zo leuk om eerst even een korte introductie te schrijven, dus bij deze!

Even voorstellen: Roxanne

Wie ben ik?

Mijn naam is Roxanne en ik ben 24 jaar. Ik woon sinds een aantal jaar in ‘de grote stad’, namelijk in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Flevoland, maar ik merkte al snel dat ik me hier minder op mijn gemak voelde. Ik miste een leuk centrum en in een dorpje is nou eenmaal wat minder vaak iets te doen. Ook qua werkgelegenheid is het minder, maar gelukkig vond ik al snel een leuke baan in Amsterdam. Al mijn opa’s, oma’s, ooms en tantes wonen ook in Amsterdam, dus de stap om te verhuizen was niet al te groot. Ik heb eerst een tijdje in een huurwoning gezeten, maar ik kreeg al snel de mogelijkheid om een leuke woning te kopen. Dit heb ik gedaan en ik woon inmiddels bijna twee jaar in mijn eigen huisje.

Even voorstellen: Roxanne

Wat doe ik?

Ik werk bij een bank als financieel specialist restructuring. Uhhh wat? Ik houd mij voornamelijk bezig met het herstructureren van oude hypotheken en kredieten. Ik help eigenlijk alle klanten met een structureel betalingsprobleem en ik zorg er samen met de klant voor dat de hypotheek of het krediet weer betaalbaar wordt. Verder doe ik vrijwilligerswerk. Ik help slachtoffers van nabestaanden die om het leven zijn gebracht. Ik breng hierbij de financiële situatie van de overledene in kaart. Zo hebben de nabestaanden meer tijd om te rouwen en hoeven ze niet direct alles zelf op een rij te zetten. Ik vind het zelf heel erg belangrijk om ook bezig te zijn met vrijwilligerswerk. Wat voor mij af en toe vanzelfsprekend is, is voor een ander vaak erg lastig. Ik heb dagelijks te maken met complexe financiële producten en voor een leek kost het veel tijd en energie. Wat is er dan mooier om met je eigen kennis een groot deel van de zorgen van een ander over te nemen?

Even voorstellen: Roxanne

Dat even qua werk, ik heb naast het werk namelijk ook nog hobby’s. Ik ben gek op koken en ik doe dit dan ook regelmatig. Als er iemand op visite komt vraag ik eigenlijk altijd of iemand ook blijft eten. Ik vind het erg leuk om nieuwe recepten uit te proberen en zelf lekkere combinaties te maken. Ook vind ik het heel erg leuk om voor grote groepen te koken. Met feestdagen of verjaardagen komt mijn familie vaak eten en ik verzorg dan een volledig buffet. Verder vind ik het heel erg leuk om de wereld te zien. Ik ga graag op vakantie (wie niet? haha) en doe dit daarom ook redelijk vaak. Dit zijn niet altijd verre reizen, maar een stedentripje af en toe vind ik erg leuk. Ik heb afgelopen jaar twee verre reizen gemaakt, namelijk naar Dubai en naar Indonesië. Als jullie willen kan ik hier een leuk artikel over maken. Verder ben ik naar Parijs, Lissabon, Antwerpen en Budapest geweest. Voor komend jaar staat in elk geval de Filipijnen op de planning, en ik zou het heel leuk vinden om jullie mee te nemen in de voorbereiding en uiteindelijk mee op reis.

Even voorstellen: Roxanne

Waarom schrijf ik voor My Simply Special?

De reden waarom ik af en toe voor Margot ga schrijven is omdat ik zelf te druk ben om een eigen blog te onderhouden, maar het wel heel leuk vind om te schrijven. Voor nu zal ik nog geen vaste dag hebben of een vast aantal artikelen schrijven, maar alleen wanneer ik tijd heb. Zo kunnen wij ook kijken of jullie geïnteresseerd zijn in wat ik schrijf. Ik heb ontzettend veel ideeën en ik kan niet wachten om alles uit te gaan werken. Ik vind het voornamelijk heel erg leuk om te schrijven over lifestyle, lekker eten en hotspots. Over deze onderwerpen zullen de meeste artikelen dan ook gaan, maar er zullen her en der ook wat artikelen komen over beauty of fashion. Als jullie bepaalde verzoeken hebben dan hoor ik dat graag! De reden dat ik Margot heb benaderd is omdat ik haar blog al enige tijd volg. Ik vind het een uitdaging om haar te helpen My Simply Special nog beter te maken zodat jullie het nog leuker vinden om haar blog te volgen.

Het is een heel verhaal geworden en als ik niet oppas wordt het allemaal veel te lang. Ik kijk er in elk geval naar uit om te schrijven voor My Simply Special en ik hoop dat jullie het leuk vinden! Als jullie nog vragen hebben, laat ze even achter bij de comments!

Even voorstellen: Roxanne

Margot: ” Toen ik de mail van Roxanne kreeg met de vraag of ze voor my Simply Special mocht schrijven, vond ik dat meteen erg leuk. Inmiddels zijn we een keer samen gaan lunchen en ze heeft al een hoop leuke ideeën. Ik hoop dan ook dat jullie haar stukken als een leuke aanvulling zullen ervaren op mijn eigen posts!”

 Categorieën: Uncategorized
Tags:7 reacties op “Even voorstellen: Roxanne”

  December 10, 2014

  Leuk stuk om te lezen, ik kijk uit naar de artikelen! En wat een leuke baan heb je, ik doe de opleiding bank- en verzekeringswezen haha. En wat een prachtige reisfoto’s, wauw!


  Roxanne
  December 10th, 2014


  Hi Mariëlle, wat leuk dat je de opleiding bank en verzekeringswezen doet. Loop je ook al stage? Ik ben op het moment ook druk bezig om al mijn WFT’s extern te halen. Wij hebben ze vroeger allemaal intern mogen doen, helaas zijn deze niet meer geldig straks. Ben op het moment bezig met WFT vermogen. Die is echt lastig! Groetjes Roxanne  December 10, 2014

  Wauw, wat ben jij een mooie meid! ben benieuwd naar je blogs die je voor Margot gaat schrijven


  Siska

  December 10, 2014

  Welcome!  December 10, 2014

  Leuk, ik ben erg benieuwd!  December 10, 2014

  Super leuk ik ben benieuwd!


  Ikram

  December 13, 2014

  Fijn! Ik ben nu ook wel benieuwd


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie