Fashion Fix: Crossbody tas - My Simply Special
11/01/2016

Fashion Fix: Crossbody bag

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de crossbody tas aan de beurt.

Fashion Fix: Crossbody bag

Fashion Fix: Crossbody bag

Fashion Fix: Crossbody bag

Wist je dat de handtas van een vrouw gemiddeld 2,4 kilogram weegt? Dat er gemiddeld vijftien verschillende artikelen in een tas zitten? En dat een vrouw gemiddeld 76 dagen van haar leven bezig is met het zoeken in haar handtas? Ik moest wel lachen toen ik deze informatie tegenkwam toen ik bij Otto naar tassen aan het kijken was!

Zelf heb ik een beetje fases wat betreft hoeveel ik met me meesleep in mijn tas. Een aantal jaar geleden was dat erg veel en koos ik het liefst voor grote schoudertassen. Nog steeds zijn die erg handig, maar ik pak ook steeds vaker een kleine crossbody tas. Die zijn lekker licht en je hebt allebei je handen echt vrij. (Zo’n schoudertas gaat toch glijden.) Op dit moment ben ik nog op zoek naar een perfecte, zwarte crossbody tas waar net iets meer in kan dan alleen de essentials (portemonnee, telefoon, sleutel, brillenkoker, zakdoekjes en lippenbalsem). Een tijdje dacht ik dat crossbody tassen toch minder leuk stonden, maar deze foto’s laten (voor mij in elk geval) wel zien dat dit soort tasjes ook erg leuk kunnen staan.

Kiezen jullie vaak voor een crossbody tas?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Bron: foto 1234DisclaimerCategorieën: Fashion, Inspiratie
Tags:7 reacties op “Fashion Fix: Crossbody tas”

  January 11, 2016

  Het is wel handig zo een tas, maar heb er nog geen  January 11, 2016

  ik heb niet zo’n tas maar wil er wel graag een! is heel handig én mooi.


  Suzanne

  January 12, 2017

  De foto met de grijzige tasje met MSS erop, van welk merk is die?


  MySimplySpecial
  January 12th, 2017


  Ik ben even gaan zoeken voor je en als het goed is dan is het de GiGi NY Madison Crossbody tas.


  Suzanne
  January 14th, 2017


  Dank je wel!!!


  Morris

  March 24, 2017

  Ik zoek de laatste tas/zo’n model. Weet je van welk merk de laatste tas is?


  MySimplySpecial
  March 24th, 2017


  Oeh nee sorry dat weet ik helaas niet. Heeft Asos niet ook zoiets? Die hebben meestal wel veel verschillende soorten tassen. Ik hoop dat je wat kan vinden!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie