Fashion Fix: Kerstjurkjes - My Simply Special
19/12/2016

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer zijn de kerstjurkjes aan de beurt.

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Als ik aan outfits voor kerst denk, komen eerst die foute kersttruien in me op en daarna leuke kerstjurkjes. En persoonlijk ga ik dan het liefst voor optie twee, want ik vind het wel leuk om me een keer een beetje feestelijk aan te mogen kleden. Ik heb een paar leuke jurkjes in mijn kast hangen, maar besloot eens inspiratie op te doen voor als ik toch iets nieuws aan wil kunnen trekken.

Rood is een van mijn favoriete kleuren en een rood jurkje past natuurlijk ook helemaal bij kerst. Een zwart jurkje met chique details of mooie sieraden kan natuurlijk ook altijd. Of wat dacht je van een jurkje vol steentjes of pailletten? Lekker feestelijk en ook heel geschikt voor een oud-en-nieuwfeestje trouwens. Ja, allemaal leuke opties! En nu ga ik een beetje valsspelen want als vierde idee heb ik een foto gekozen van een top met een rok. En dan niet een gewone rok maar een rok van tule. Ik schreef daar al eens een post over (deze) en ik blijf ze leuk vinden. Als je zo’n rok combineert met een chique top en wat mooie sieraden zie je er al heel snel feestelijk uit.

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Shop de leukste kerstjurkjes

1. Boohoo (€41)
2. Asos (€80)
3. Young Couture (€179,95)
4. Warehouse (€64)

Weten jullie al wat jullie aan gaan doen deze kerst?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar en bij de comments in kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Bron: foto 1, 2, 3, 4Categorieën: Fashion, Inspiratie
Tags: ,1 reactie op “Fashion Fix: Kerstjurkjes”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie