Fashion Fix: Sleehakken - My Simply Special
08/08/2016

Fashion Fix: Sleehakken

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week zijn de sleehakken aan de beurt.

Fashion Fix: Sleehakken

Fashion Fix: Sleehakken

Fashion Fix: Sleehakken

Vroeger vond ik sleehakken helemaal niks. Ze hadden voor mij iets heel lomps. Tot ik een paar jaar geleden toevallig tegen een heel mooi stel aanliep met zwarte bandjes. Inmiddels heb ik ze helemaal afgedragen en moet ik op zoek naar nieuwe. Ik vind ze namelijk ideaal als je wat netters aan wil dan platte schoenen, maar geen zin hebt in oncomfortabele hakken. Voor een bruiloft bijvoorbeeld! Ik heb al even bij Otto gekeken en ik blijf de versies met een dunne zool het meest elegant vinden, en ik denk dat ik weer voor zwarte ga of misschien juist nude. Dat past overal bij.

Maar hoe combineer je sleehakken nou? Eigenlijk kunnen ze overal onder! Ik draag ze dus zelf graag onder een leuk jurkje of rokje, maar ze staan ook prima onder jeans. Je kan dan voor een broek gaan die net wat korter is, of je kan de pijpen één of twee keer omslaan zodat je schoenen mooi uitkomen.

Hoe zouden jullie sleehakken combineren?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar en bij de comments in kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Bron: foto 12, 34Geschreven-RCategorieën: Fashion, Inspiratie
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie