Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes - My Simply Special
15/05/2017

Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de zwangerschapsjurk aan de beurt en hoe je die net wat warmer kan maken. (En deze inspiratie kan je ook prima toepassen als je niet zwanger bent!)

Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes

Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes

Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes

Mijn broeken waren de eerste kledingstukken die ik niet meer aan kon. Na de termijnecho ben ik dus snel een paar zwangerschapsbroeken gaan halen. Die zitten goed, maar toch is zo’n rand, die in je buik duwt, niet altijd comfortabel. Een fijn alternatief is dan natuurlijk een jurk. Er zijn prachtige zwangerschapsjurken te koop, maar je kan ook voor een simpel exemplaar gaan en die zelf wat specialer maken door slim te combineren.

Door met laagjes te werken bijvoorbeeld! Heb je een fijne jurk, maar is het echt nog vrij frisjes? Draag er dan een leuk jasje overheen. Een mooi leren exemplaar bijvoorbeeld of wat dacht je van een nette blazer of juist een spijkerjasje? Ga je liever voor een iets comfortabelere outfit, dan is een lang vest ook een leuke optie. Als het wel al wat warmer is, kan je er ook voor kiezen om een (spijker)blouse over je jurk te dragen. Los, of met een knoop vlak boven je baby bump om ‘m extra te accentueren. Maak je outfit af met een leuke tas, wat sieraden en schoenen waar jij je fijn in voelt.

Wat een heerlijke outfits allemaal! Ik heb zelf nog een lange, gestreepte jurk (geen speciale zwangerschapsjurk) die ik met een niet al te grote buik nog wel aankan. Als het maar genoeg stretch heeft, kom je gelukkig een eind. Toch denk ik dat ik er nog wel een bij wil hebben voor een grotere buik en een kortere variant, zoals op de laatste foto, lijkt me ook heel fijn. Oh, en een paar (witte) zomerse gympen! Daar heb ik al eens eerder over geschreven, maar die staan nog steeds op mijn wishlist!

Wat zouden jullie combineren met een (zwangerschaps)jurk voor als het iets frisser is?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar en bij de comments in kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

Bron: foto 1, 2, 3, 4Categorieën: Fashion, InspiratieEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie