Fashion
13/03/2017

Outfit: Blouse & trui

Ik merk dat ik sinds ik zwanger ben echt een beetje moet zoeken naar leuke outfits. De trui die ik op deze foto’s aan heb vind ik bijvoorbeeld eigenlijk minder leuk staan nu mijn buikje een beetje begint te groeien, maar zo met die blouse eronder vind ik het nog wel leuk. Vorig jaar schreef ik eens een Fashion Fix post over de blouse & trui combinatie en eindelijk heb ik zelf items in huis waarmee ik zo’ n outfit kan samenstellen. Ja, ik ben wel fan!

Categorie: Fashion, Outfit

09/01/2017

Fashion Fix: Grijze sjaal

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de grijze sjaal aan de beurt.


02/01/2017

Outfit: Little black dress

Een little black dress blijft handig om te hebben toch? Normaal gesproken draag ik wat strakker vallende jurkjes maar dit exemplaar staat juist een beetje uit. Ik moet daar altijd een beetje aan wennen als ik ‘m net aantrek, maar hij blijft toch wel leuk. Zeker met een paar opvallende schoenen en wat mooie accessoires.

Categorie: Fashion, Outfit

19/12/2016

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer zijn de kerstjurkjes aan de beurt.


12/12/2016

Outfit: Gestreepte jurk

Als ik me ‘s ochtends aankleed dan pak ik eigenlijk automatisch een spijkerbroek. Die zitten lekker (oké meestal), je kan ze op een casual manier dragen, maar ook best netjes en je hoeft niet zo voorzichtig te doen als je gaat zitten of uit een auto stapt. Toch heb ik wel een paar leuke jurkjes in mijn kast hangen en die kan ik natuurlijk best vaker aantrekken. Deze gestreepte jurk bijvoorbeeld!

Categorie: Fashion, Outfit

05/12/2016

Fashion Fix: Blauwe tas

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de blauwe tas aan de beurt.


21/11/2016

Fashion Fix: Broche

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de broche aan de beurt.


14/11/2016

6 winterse outfits die ik zo zou dragen

Pinterest, wat een heerlijke  uitvinding is het toch! Al moet ik opletten dat ik de tijd niet vergeet als ik ermee aan de slag ga. De laatste tijd ben ik in elk geval bezig geweest met het maken van een inspiratiebord vol winterse outfits die ik zo zou dragen. (Of bijna helemaal.) Een ideale manier om ideeën op te doen voor hoe ik de items in mijn kast leuk kan combineren en wat ik nog graag zou willen hebben. Voor vandaag leek het me leuk om een aantal van die foto’s met jullie te delen.


07/11/2016

Fashion Fix: Plooirok

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de plooirok aan de beurt.


31/10/2016

Outfit: Naar de kapper

Vorige week was het eindelijk weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde mijn haar weer laten kleuren en na het anderhalf jaar te hebben laten groeien voor de bruiloft konden er eindelijk weer laagjes in geknipt worden. Toen ik ‘s middags thuiskwam wilde ik graag mijn outfit met mijn nieuwe jeans en jasje vastleggen, maar het licht werkte niet mee en de foto’s waren niet zo’n succes. Afgelopen zaterdag heb ik daarom een tweede poging gedaan om foto’s te maken en dit keer ging het gelukkig wat beter.

Categorie: Fashion, Outfit