Fashion inspiratie
09/01/2017

Fashion Fix: Grijze sjaal

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de grijze sjaal aan de beurt.


19/12/2016

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer zijn de kerstjurkjes aan de beurt.


05/12/2016

Fashion Fix: Blauwe tas

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de blauwe tas aan de beurt.


21/11/2016

Fashion Fix: Broche

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de broche aan de beurt.


14/11/2016

6 winterse outfits die ik zo zou dragen

Pinterest, wat een heerlijke  uitvinding is het toch! Al moet ik opletten dat ik de tijd niet vergeet als ik ermee aan de slag ga. De laatste tijd ben ik in elk geval bezig geweest met het maken van een inspiratiebord vol winterse outfits die ik zo zou dragen. (Of bijna helemaal.) Een ideale manier om ideeën op te doen voor hoe ik de items in mijn kast leuk kan combineren en wat ik nog graag zou willen hebben. Voor vandaag leek het me leuk om een aantal van die foto’s met jullie te delen.


07/11/2016

Fashion Fix: Plooirok

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de plooirok aan de beurt.


24/10/2016

Fashion Fix: Horloge stylen

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is het horloge aan de beurt.


10/10/2016

Fashion Fix: Pastel

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de pastelkleurige outfit aan de beurt.


26/09/2016

Fashion Fix: Smaragd groen

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de kleur smaragd groen aan de beurt.


19/09/2016

Fashion Fix: Tuinbroek

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de tuinbroek aan de beurt.