Fashion inspiratie
25/09/2017

Fashion Fix: Zwanger in het najaar

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer heb ik inspiratie voor jullie verzameld voor als je zwanger bent in het najaar.

Lees meer


28/08/2017

Zwangerschapskleding, mijn favorieten

Zwangerschapskleding, de een heeft het al in het eerste trimester nodig, de ander kan het wat langer uitstellen. Ik had al snel wat broeken nodig en hoewel ik niet heel veel kleding gekocht heb, kan ik wel een lijstje maken met mijn favorieten. Wat vond ik echt onmisbaar? Ik vertel het in deze post!

Lees meer


24/07/2017

Fashion Fix: Riempje als je zwanger bent

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is het riempje aan de beurt en hoe je die kan gebruiken als je zwanger bent.

Lees meer


15/05/2017

Fashion Fix: Zwangerschapsjurk met laagjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de zwangerschapsjurk aan de beurt en hoe je die net wat warmer kan maken. (En deze inspiratie kan je ook prima toepassen als je niet zwanger bent!)

Lees meer


09/01/2017

Fashion Fix: Grijze sjaal

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de grijze sjaal aan de beurt.

Lees meer


19/12/2016

Fashion Fix: Kerstjurkjes

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer zijn de kerstjurkjes aan de beurt.

Lees meer


05/12/2016

Fashion Fix: Blauwe tas

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik regelmatig tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Dit keer is de blauwe tas aan de beurt.

Lees meer


21/11/2016

Fashion Fix: Broche

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de broche aan de beurt.

Lees meer


14/11/2016

6 winterse outfits die ik zo zou dragen

Pinterest, wat een heerlijke  uitvinding is het toch! Al moet ik opletten dat ik de tijd niet vergeet als ik ermee aan de slag ga. De laatste tijd ben ik in elk geval bezig geweest met het maken van een inspiratiebord vol winterse outfits die ik zo zou dragen. (Of bijna helemaal.) Een ideale manier om ideeën op te doen voor hoe ik de items in mijn kast leuk kan combineren en wat ik nog graag zou willen hebben. Voor vandaag leek het me leuk om een aantal van die foto’s met jullie te delen.

Lees meer


07/11/2016

Fashion Fix: Plooirok

Hoe kan je dat ene kledingstuk nou leuk combineren? Waar staat die nieuwe aanwinst eigenlijk goed bij? In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Deze week is de plooirok aan de beurt.

Lees meer