Outfit
24/04/2017

Outfit: Lace & Stripes

Streepjes, ik blijf er weg van! Als ik kleding ga shoppen is de kans echt heel groot dat ik met minstens één gestreept item thuis kom. Het is gewoon een fijne afwisseling op de effen items die ik normaal gesproken snel pak, maar nog niet zo druk dat ik het niet bij mezelf vind passen. De combinatie die ik in deze post laat zien vind ik erg leuk en ik voel me er fijn in. Niet te ingewikkeld, maar met mooie details.

Categorie: Fashion, Outfit

10/04/2017

Outfit: Pencil skirt

Elke week zijn er meer kledingstukken die ik niet meer pas. Dat hoort er natuurlijk bij, maar soms sta ik wel eens in mijn kast te kijken en weet ik gewoon niet meer wat ik aan moet doen. Gelukkig heb ik nu een nieuwe zwangerschapsrok van Noppies waar ik echt alle kanten mee op kan. Het is een fijne pencil skirt en toen hij binnenkwam heb ik meteen allemaal combinaties geprobeerd. Vandaag deel ik er daar vast een van.

Categorie: Fashion, Outfit

13/03/2017

Outfit: Blouse & trui

Ik merk dat ik sinds ik zwanger ben echt een beetje moet zoeken naar leuke outfits. De trui die ik op deze foto’s aan heb vind ik bijvoorbeeld eigenlijk minder goed staan nu mijn buikje een beetje begint te groeien, maar zo met die blouse eronder vind ik het nog wel leuk. Vorig jaar schreef ik eens een Fashion Fix post over de blouse & trui combinatie en eindelijk heb ik zelf items in huis waarmee ik zo’ n outfit kan samenstellen. Ja, ik ben wel fan!

Categorie: Fashion, Outfit

02/01/2017

Outfit: Little black dress

Een little black dress blijft handig om te hebben toch? Normaal gesproken draag ik wat strakker vallende jurkjes maar dit exemplaar staat juist een beetje uit. Ik moet daar altijd een beetje aan wennen als ik ‘m net aantrek, maar hij blijft toch wel leuk. Zeker met een paar opvallende schoenen en wat mooie accessoires.

Categorie: Fashion, Outfit

12/12/2016

Outfit: Gestreepte jurk

Als ik me ‘s ochtends aankleed dan pak ik eigenlijk automatisch een spijkerbroek. Die zitten lekker (oké meestal), je kan ze op een casual manier dragen, maar ook best netjes en je hoeft niet zo voorzichtig te doen als je gaat zitten of uit een auto stapt. Toch heb ik wel een paar leuke jurkjes in mijn kast hangen en die kan ik natuurlijk best vaker aantrekken. Deze gestreepte jurk bijvoorbeeld!

Categorie: Fashion, Outfit

31/10/2016

Outfit: Naar de kapper

Vorige week was het eindelijk weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde mijn haar weer laten kleuren en na het anderhalf jaar te hebben laten groeien voor de bruiloft konden er eindelijk weer laagjes in geknipt worden. Toen ik ‘s middags thuiskwam wilde ik graag mijn outfit met mijn nieuwe jeans en jasje vastleggen, maar het licht werkte niet mee en de foto’s waren niet zo’n succes. Afgelopen zaterdag heb ik daarom een tweede poging gedaan om foto’s te maken en dit keer ging het gelukkig wat beter.

Categorie: Fashion, Outfit

17/10/2016

Outfit: Paraplu

Als je gaat trouwen hoop je natuurlijk dat je mooi weer zal hebben en gelukkig hadden wij dat ook. Ondanks dat ze al dagen voorspelden dat het zou gaan regenen. Wat een geluk! Voor de zekerheid had ik wel al speciaal voor die dag een paraplu gekocht, zo’n leuk bol en transparant exemplaar. Op onze grote dag heb ik ‘m ‘s avonds heel even gebruikt toen er toch één bui naar beneden kwam en nu ligt hij in de auto. Toen het bleek te regenen toen ik deze outfit voor jullie vast wilde leggen kwam hij mooi van pas!

Categorie: Fashion, Outfit

03/10/2016

Outfit: TV-opname

Ik realiseerde me pas dat het al heel lang geleden is dat ik voor het laatst een outfit met jullie deelde. Nu heb ik me voorgenomen weer wat meer mijn best te doen om leuke outfits samen te stellen, dus jullie kunnen ook weer wat vaker outfitposts verwachten. Nee, ik ben geen ‘fashionista’ en hele gedurfde outfits zullen jullie hier dan ook niet tegenkomen. Wat dan wel? Inspiratie voor draagbare outfits voor het dagelijks leven natuurlijk! Vandaag begin ik met de outfit die ik droeg voor tv-opnames die ik laatst had. Nee, ik mag daar niks over verklappen, maar ik wilde er wel verzorgd uitzien zonder dat het een heel erg typische zomerse of winterse outfit zou zijn.

Categorie: Fashion, Outfit

08/01/2015

Outfit: 3x iets nieuws proberen

Ik heb jullie al wel eens verteld dat ik vaak met dezelfde basics thuis kom toch? De ‘Fashion Fix’ artikelen die ik elke dinsdag post zijn voor mij een manier om inspiratie op te doen om daar eens iets aan te veranderen. Nu heb ik de laatste tijd drie items aan mijn garderobe toegevoegd die absoluut buiten mijn comfortzone liggen. Ik laat ze jullie zien!

Categorie: Fashion, Outfit

11/12/2014

Outfit: Christmas red

De kerstdagen zijn voor mij een goede reden om mijn jurkjes uit de kast te trekken. Ik vind het namelijk wel zo leuk om een chique outfit te kiezen voor een kerstdiner. Dit jaar zal ik zeker dit nieuwe jurkje van SRNDPTY dragen, dat ik vond op dressesonly.nl. De jurkjes van dit merk worden in Nederland ontworpen en gemaakt, wat ik een mooi idee vind. Het jurkje dat ik draag is vrouwelijk, simpel, klassiek, comfortabel en door de kleur helemaal perfect voor de feestdagen! Ik droeg er een kanten riem overheen, maar een statement ketting en een blazer zouden ook erg leuk staan. 

Categorie: Fashion, Outfit