Fijne betaalbare skincare producten van Etos - My Simply Special
22/06/2016

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Af en toe wat meer geld uitgeven aan een skincare product vind ik niet erg, als het echt wat toevoegt. Toch gebruik ik verder het liefst producten die lekker betaalbaar zijn en die ik kan vinden bij de drogist. Nu heeft Etos pas haar eigen gezichtsverzorgingslijn vernieuwd en daar mocht ik wat producten van testen. Toevallig had ik zelf bij Etos ook net een zonnebrand voor het gezicht gekocht, dus dat kwam mooi uit! Ik kan vast verklappen dat ik heel tevreden ben!

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Laten we beginnen met de twee reinigingsproducten. Ik draag niet elke dag make-up, maar wel vaak en ik haal het er ook echt altijd af voor ik naar bed ga. Als ik geen hele zware ooglook op heb krijg ik alles weg met micellair water, maar soms heb ik toch wat grover geschut nodig. Deze ‘eye make-up remover cleansing lotion’ werkt in dat geval prima. Zelfs eyeliner en waterproof mascara zijn makkelijk te verwijderen en hij laat geen vettig laagje achter op mijn gezicht. Helemaal goed! (€1,99 voor 125 ml)

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Ik noemde micellair water al even en ik heb dus ook het ‘cleansing micellair water’ van Etos getest. Dit is een fijn product zonder alcohol en parfum. Het maakt mijn gezicht lekker schoon zonder dat het daarna trekkerig aanvoelt. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat ik de draaidop niet zo handig vind. Misschien is het lui, maar een klikdop werkt nou eenmaal sneller en makkelijker. (€2,69 voor 250 ml)

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Ik kan niet zonder een fijne crème! Dit is de ‘Hydra Day cream’ voor de normale & gemengde huid. Een fijne basic crème die zijn werk gewoon goed doet.

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

De substantie is vrij licht, verdeelt makkelijk en trekt goed in. Er zit geen SPF in maar er is een andere versie verkrijgbaar met SPF 15. (€2,49 voor 50 ml)

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Etos heeft verschillende lijnen (van ‘Young’ tot ‘Advanced Firming’ en alles wat daar tussen zit), maar ik heb de nachtcrème getest uit dezelfde lijn als de dagcrème. Ook dit is een fijn product zonder poespas. Als ik ‘m opsmeer heb ik daarna een beetje een trekkerige huid, maar ‘s ochtends is mijn gezicht heerlijk zacht. Misschien dat ik als deze op is de versie voor de droge huid ga proberen.

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Ook deze substantie is licht en luchtig en hij trekt snel in. (€3,49 voor 50 ml)

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Natuurlijk is het ook belangrijk om een gezichtscrème met een hoge factor te hebben. Deze beschermt zowel tegen UVA als UVB stralen en heeft factor 30. Oh,  er is trouwens ook een variant te koop met factor 50.

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

De substantie is wat dikker dan die van de andere crèmes en smeert daarom wat lastiger uit. Op zich vind ik dat minder prettig, maar het maakt wel dat je wat meer product gebruikt en dat is juist goed als je je huid echt wil beschermen. Ondanks dat hij wat dikker is laat hij geen witte waas achter, dus dat scheelt. Wel is hij een tikje vettig. Romano vind dat juist fijn, ik vind het minder prettig. Nu moet ik er wel bij zeggen dat alle zonnebrandproducten voor het gezicht voor mij vettig zijn. Ik poeder mijn gezicht dus ook vaak af als ik zoiets gebruik. (Ik weet de prijs helaas niet meer, maar het was maar een paar euro voor 50 ml.)

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Ja ik ben eigenlijk heel tevreden en blijf deze producten lekker gebruiken. Ik ben nu nieuwsgierig geworden naar de lijn voor de droge huid en ik zou de ‘cleansing gel’ ook nog wel willen proberen.

Geven jullie veel geld uit aan skincare producten?Categorieën: Beauty, Body1 reactie op “Fijne betaalbare skincare producten van Etos”

    June 22, 2016

    Ik geen daar eigenlijk helemaal niet veel geld aan uit. Maar het is wel belangrijk om het goed te verzorgen dus misschien moet daar toch verandering in komen haha


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie