Foto's in huis - My Simply Special
01/11/2017

Foto's in huis

Foto’s vind ik heel waardevol om te hebben. Van de dagelijkse momenten, maar natuurlijk ook van vakanties en bijzondere gebeurtenissen zoals onze bruiloften, de zwangerschap en onze kleine baby. Inmiddels heb ik een heleboel plaatjes waar ik heel blij mee ben, maar veel daarvan staan alleen maar in mapjes op mijn laptop of als achtergrond op mijn telefoon. Tijd om daar verandering in te brengen en meer foto’s in huis te plaatsen!

Printen maar!

Foto's in huis

Een tijdje terug was ik te gast bij een event van HP. Ik heb al jaren printers van HP in huis en nu werd de nieuwste editie gelanceerd. Het gaat om drie nieuwe HP ENVY Photo printers waarmee je super makkelijk zelf je foto’s af kan drukken. Vanaf je computer, of direct vanaf je telefoon. Ook kan je met deze printers gebruikmaken van HP Instant Ink: een service waarbij je printer, voor een vast bedrag per maand, automatisch inkt bestelt zodra dat nodig is. Handig! Ik ben er thuis natuurlijk mee aan de slag gegaan, want de foto’s in mijn lijsten mochten wel vernieuwd worden en ik wilde er graag nog meer neerzetten. En nee, ik word niet betaald voor deze post, maar wat een fijne printer! De foto’s zijn echt haarscherp en de kleuren zijn prachtig! De printer heeft een handige lade waar je altijd fotopapier in kan laten liggen, zodat je lekker spontaan kan printen. En ook op A4 is het resultaat super. Mijn handen jeuken om nog meer dingen te af te drukken. (Oh, en dit promofilmpje vind ik echt heel cute!)

Bij ons in huis

Een kijkje in huis 2017

In mijn werkkamer had ik al een paar foto’s staan, maar alleen van onze wettelijke bruiloft. Dit lijstje staat bijvoorbeeld in mijn vensterbank en dat heb ik zo gelaten.

Foto's in huis

Mijn (DIY) pronkrek heb ik wel een update gegeven. Ik heb twee lijsten gepakt die we nog op onze bruiloft gebruikt hebben en daar heb ik A4 foto’s in geplaatst.  In een klein lijstje heb ik nog een foto van onze zwangerschapsshoot gestopt.

Foto's in huis

Op de gang had ik al een aantal lijsten hangen, maar een deel van de foto’s heb ik vervangen. Normaal gesproken vind ik dat veel gedoe omdat je dan foto’s moet laten afdrukken, maar nu ik dat thuis kan is het zo gebeurd. Dat moet ik vaker doen!

Slaapkamer mini-makeover

Boven ons bed hangen een aantal foto’s die we eerder dit jaar al op forex hebben laten printen. Die heb ik uiteraard lekker laten hangen!

Foto's in huis

In de lijstjes op het dressoir heb ik wel nieuwe foto’s geplaatst. Hier zaten namelijk nog echo’s van Liam in en nu werd het wel tijd om die weg te halen.

Foto's in huis

Op het pronkrek in de woonkamer kan ik nog veel meer foto’s krijt, maar ik was door mijn lijstjes heen. Voor nu heb ik in elk geval een foto van de newborn shoot toegevoegd met behulp van een klembord. Ook leuk!

Op zoek naar inspiratie

Foto's in huis

In ons nieuwe huis wil ik graag nog wat meer foto’s terug laten komen. Of eigenlijk vooral kijken of ik een grotere fotowand kan maken. Ik heb nog geen idee of we daar een mooie plek voor gaan vinden, dus anders wil ik kijken of ik meerdere kleine kan creëren. Zoiets als op deze foto vind ik bijvoorbeeld heel gaaf! De vierkante lijsten vind ik leuk en je kan de inhoud regelmatig vernieuwen.

Foto's in huis

Dit vind ik ook mooi gedaan. De foto’s zijn allemaal bewerkt en kleuren zo heel mooi bij elkaar.

Foto's in huis

Over kleur gesproken, Witte lijsten op een donkere of gekleurde muur vind ik ook nog steeds prachtig.

Foto's in huis

Een nonchalantere optie is om foto’s op de muur te plakken met behulp van washi tape.

Foto's in huis

De metalen draadrekken die je tegenwoordig ziet, zijn ook ideaal om foto’s op te hangen.

Foto's in huis

Wil je echt iets origineels? Dan kan je ook zelf iets creatiefs maken met behulp van touwtjes of bijvoorbeeld een lichtsnoer en knijpertjes.

Foto's in huis

Genoeg ideeën dus! Ik ben heel benieuwd waar ik uiteindelijk op uit ga komen in ons nieuwe huis.

Bron: foto 9, 10, 11, 12, 13, 14Categorieën: Interieur, Living
Tags:1 reactie op “Foto’s in huis”

    November 1, 2017

    Wat leuk! Jullie hebben er heel wat hangen haha. Ik ben zelf niet een hele grote fan van veel foto’s in huis aangezien het niet zo bij onze inrichting past, maar een paar staan er hier ook zeker


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie