Gezichtsreiniging in de avond - My Simply Special
29/05/2013

Gezichtsreiniging in de avond

Vorige week liet ik jullie de producten zien die ik elke ochtend gebruik om mijn gezicht schoon te maken. Maar! Natuurlijk moet je ook voor je gaat slapen je gezicht weer reinigen. Je raadt het vast al. Vandaag laat ik je zien wat ik daarvoor gebruik.

Rituals mild eye make-up remover

Eigenlijk draag ik de meeste dagen wel make-up, zeker als ik naar kantoor ga. Om dat weg te halen gebruik ik de Mild eye make-up remover van Rituals. Het is een 2-fase formule die je moet schudden voor gebruik en geschikt is voor gevoelige ogen. Ik vind het een fijne remover die z’n werk goed doet en die niet prikt in je ogen. Wel is hij een beetje vettig, maar dat vind ik niet erg want daardoor raakt de huid onder mijn ogen niet geïrriteerd van het wrijven.

Product: Mild eye make-up remover
Merk: Rituals
Inhoud: 125 ml
Prijs: 10,50 euro
Te koop: in Rituals winkels, bij de Bijenkorf en online in de Rituals webshop

Rituals mild facial cleansing milk

Nadat ik met een nat watje (ja gewoon water) de ergste foundation resten van mij gezicht heb verwijderd is het tijd voor de volgende stap. Ik doe een beetje van de Mild facial cleansing milk van Rituals op mijn hand en wrijf hiermee mijn droge gezicht in. Volgens de verpakking moet je het met een watje doen, maar ik vind dit lekkerder werken. Uiteraard spoel en doog ik daarna mijn gezicht af.

Rituals mild facial cleansing milk

Rituals mild facial cleansing milk

Mijn huid vind deze reinigingsmelk erg fijn. Hij is zacht en droogt mijn huid niet uit. Als ik naar de ingrediënten kijk zie ik ook dat er amandel olie, lotusbloem en moringa extract in zit. Moringa bevat antioxidanten die je huid zouden moeten helpen er gezond en stralend uit te zien. Lotusbloem heeft een reinigende werking maar bevat ook antioxidanten. Klinkt prima toch?

Product: Mild facial cleansing milk
Merk: Rituals
Inhoud: 200 ml
Prijs: 10,50 euro
Te koop: in Rituals winkels, bij de Bijenkorf en online in de Rituals webshop

Nivea verzachtende tonic

Om de laatste restjes make-up en gezichtsreiniger weg te halen haal ik nog even snel een watje met de verzachtende tonic van Nivea over mijn gezicht. Een fijne tonic die ik jullie vorige week al heb laten zien.

Product: Verzachtende tonic
Merk: Nivea
Inhoud: 200 ml
Prijs: 4,15 euro
Te koop: bij de AH en de drogist

Zo helemaal schoon! Welke reinigingsproducten gebruiken jullie voor het slapen gaan?Categorieën: Beauty8 reacties op “Gezichtsreiniging in de avond”

  May 29, 2013

  De producten van de Rituals zijn echt fijn, en mooi ook Leuk om te zien!  May 29, 2013

  Klinkt goed! Ik wissel zelf vaak af, maar op dit moment gebruik ik de reinigingsproducten van Nivea.  May 29, 2013

  Zitten er veel parfums in die Rituals producten? Ik heb een erg gevoelige huid, maar het zal vast niet goed voor mijn huid zijn! Fijne review
  Hoi Sophie! In de remover zit geen parfum en bij de cleansing milk staat het als laatste op de lijst. Ik vind ze zelf allebei heel zacht voor mijn huid, dus misschien kan je er wel tegen. Ik weet dat er mensen zijn die bijna nergens tegen kunnen, maar wel kunnen slagen bij Rituals. Het zou natuurlijk fijn zijn als dat bij jou ook zo is!  May 30, 2013

  Leuke post!

  En leuke blog heb je trouwens
  Dankjewel!  May 30, 2013

  Die producten van Rituals lijken me erg fijn!  June 4, 2013

  De producten van Rituals lijken mij héérlijk! De tonic van Nivea gebruik ik ook regelmatig en vind ik erg fijn.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie