Gezichtsreiniging in de ochtend - My Simply Special
22/05/2013

Gezichtsreiniging in de ochtend

Mijn nagelriemen verzorgen? Dat vergeet ik best vaak. Mijn lichaam scrubben? Dat zou ik best vaker kunnen doen. Mijn gezicht reinigen? Dat doe ik braaf twee keer per dag! Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik daar ‘s ochtends voor gebruik.

Tea Tree skin clearing facial wash

Ik douche elke ochtend en gebruik dat moment om mijn gezicht goed te reinigen. Ik gebruik daarvoor de ‘Skin clearing facial wash’ uit de Tea Tree lijn van The Body Shop. Dit is een intense face wash geschikt voor de onzuivere huid en voor dagelijks gebruik. Volgens The Body Shop verwijdert het onzuiverheden en gaat het glimmen tegen zonder de huid overmatig uit te drogen.

Tea Tree skin clearing facial wash

Ik gebruik deze face wash al een tijdje en hij bevalt me prima. Mijn huid wordt goed schoon, maar zonder dat mijn gezicht trekkerig aanvoelt na het reinigen. Mijn voorhoofd gaat best snel glimmen gedurende de dag en ik heb het idee dat dat tegenwoordig ook wel iets minder is. Of dat door deze face wash komt weet ik alleen niet. Ik denk dat het een combinatie is met creme en foundation.

Soms heb ik wat velletjes rond mijn neus. Heel irritant, vooral als je foundation gebruikt. Om van die velletjes af te komen gebruik ik de reinigingsgel in combinatie met een gezichtsborsteltje. Het werkt heel simpel, gewoon een beetje gel op het borsteltje doen en dan met ronddraaiende bewegingen over je gezicht bewegen. Op die manier scrub je je gezicht ook zachtjes.

Tea Tree skin clearing facial wash

Product: Tea Tree skin clearing facial wash
Merk: The body Shop
Inhoud: 250 ml
Prijs: 10 euro
Te koop: in The Body Shop winkels en in de webshop

Product: gezichtsborsteltje
Merk: The body Shop
Prijs: ongeveer 5 euro
Te koop: in The Body Shop winkels

Verzachtende tonic
Om mijn gezicht echt schoon te maken gebruik ik na het douchen nog een tonic. Dit is de verzachtende tonic van Nivea, geschikt voor de droge of gevoelige huid. Daarmee haal ik de laatste restjes viezigheid weg. Wat ik vooral fijn vind aan deze tonic is dat er geen alcohol in zit, hij is dus echt zacht voor je huid.
Product: Verzachtende tonic
Merk: Nivea
Inhoud: 200 ml
Prijs: 10,50 euro
Te koop: bij de AH en de drogist

Hoe maak jij je gezicht ‘s ochtends schoon?Categorieën: Beauty6 reacties op “Gezichtsreiniging in de ochtend”

  May 22, 2013

  Ik ben benieuwd naar de TBS face wash, die lijkt me wel fijn!  May 22, 2013

  Die van de bodyshop ga ik eens proberen! Dank je wel voor de tip

  Liefs,

  Lotte  May 22, 2013

  ik vind een gezichtsborsteltje altijd erg fijn om te gebruiken!  May 23, 2013

  Ik gebruik eigenlijk nooit zo’n gezichtsborsteltje, toch maar eens doen!  May 27, 2013

  Ik ben benieuwd naar het gezichtsborsteltje! Nog nooit gebruikt!  June 4, 2013

  Fijn borsteltje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie