Halloween make-up tutorials - My Simply Special
23/10/2017

Halloween make-up tutorials

Het is gewoon alweer bijna Halloween! Hebben jullie plannen om daar iets mee te doen dit jaar? Mocht je een feest op de planning hebben staan, maar nog geen idee hebben wat je met je make-up gaat doen, dan ga ik je helpen. Ik ben eens gaan zoeken naar inspiratie en vandaag deel ik een aantal leuke tutorials die ik tegen ben gekomen.

Halloween 2014

Oké, dit is geen tutorial, maar in 2014 maakte ik deze look en outfit voor een Halloween feestje. Hier is de hele post te lezen.

Als je gaat zoeken naar Halloween make-up tutorials, kom je een hoop varianten tegen van dit soort looks met skulls. Je kan daar je hele gezicht mee omtoveren, maar je kan ook voor een halve variant gaan zoals in deze video.

Je kan natuurlijk verkleed gaan hoe je wil, maar ik vind het toch altijd leuker om voor iets kiezen dat iets engs of duisters heeft. Deze look voor een schattige, maar creepy pop is een leuke middenweg.

Heb je echt weinig tijd? Dan is deze look een goede optie. Niet creepy, maar wel relatief makkelijk te maken. Verzamel strakke, zwarte kleding en koop een haarband met oortjes en je bent klaar.

Vampieren horen natuurlijk bij Halloween. Misschien niet de meest originele optie, maar deze versie vind ik wel erg gaaf!

Ben je wel in voor iets ingewikkelders? Dan kan je proberen om wonden te maken. Ik heb dat zelf nog nooit gedaan, maar het resultaat kan wel heel gaaf zijn!

Dit is weer een wat makkelijkere Halloween make-up waarvoor je ook geen heel bijzondere outfit nodig hebt. Met wat oude kleren die je een beetje vies en kapot kan maken, ben je al snel klaar.

Dit vond ik wel een origineel idee, je blijft kijken!

Als laatste sluit ik af met een echt kunstwerk! Dit is echt iets voor de pro’s, maar ik vind het zo gaaf om te zien hoe mensen dit kunnen maken!

En, welke look is jullie favoriet?Categorieën: Beauty, Body
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie