Handige make-up organizers - My Simply Special
12/08/2015

Handige make-up organizers

Of je nou veel make-up hebt of maar een paar items, het is toch fijn om je stash op een goede manier op te kunnen bergen. Je wil overal makkelijk bij kunnen en snel kunnen zien wat je hebt toch? Ik in elk geval wel en daarom heb ik voor deze post een selectie gemaakt van handige make-up organizers.

Handige make-up organizers

Mijn keuze

Laat ik meteen beginnen met het systeem dat ik gebruik. Ik heb namelijk een heleboel witte bakjes (foto 1, 2, en 3) gekocht in vier verschillende maten. Door ze in elkaar te haken creëer je je eigen ladeverdeler en doordat het allemaal losse onderdelen zijn kan je alles steeds aanpassen en uitbreiden. Ik vind het ideaal! (Hier kan je zien hoe het eruit ziet.)

Shop: 1, 2, 3, en 4

Handige make-up organizers

Ikea

Als ik op zoek ben naar een handige opberger kijk ik vaak eerst bij Ikea. En ja hoor, ook voor make-up hebben ze verschillende opties. Er zijn handige bakjes, fijne ladeverdelers en speciale make-up organizers te koop. Welke optie past bij jouw stash?

Shop: 1, 2, 3, en 4

Handige make-up organizers

Bestekbak

Een bestekbak is eigenlijk gewoon een handige ladeverdeler die je echt voor meer dingen kan gebruiken dan alleen bestek. Je kan er zonnebrillen, sieraden, haarspullen, riemen en kantoorartikelen in organiseren. En make-up natuurlijk! Zoek een bestekbak die past bij jouw lade en stash en je kan al je spullen makkelijk ordenen.

Shop: 1, 2, 3, en 4

Handige make-up organizers

Laatjes

Wil je je make-up niet in een ladekast opbergen maar liever in een apart kastje? Dan kan je ook een mini-ladekastje bovenop een tafel, kast of plank zetten. Zo heb je toch genoeg vakjes om alles netjes op te bergen en je hebt alles mooi bij elkaar.

Shop: 1, 2, 3, en 4

Handige make-up organizers

Wishlist

Ik vind het fijn om mijn make-up in een la te hebben, maar de opbergers van Muji maken we stiekem toch wel een beetje hebberig! Vooral de grote ladentoren (1) vind ik heel erg mooi en zou niet misstaan bovenop mijn ladekast. Helaas hebben we geen Muji winkels in Nederland, maar in Duitsland, Frankrijk en Engeland vind je ze wel. Oh, en je kan online bestellen. (Bestel via de Duitse site voor lagere verzendkosten.)

Shop: 1, 2, 3, en 4

Wat gebruiken jullie voor het opbergen en organiseren van jullie make-up?

Bron: foto 1

 Categorieën: Beauty, Body, Living, Organiseren, Shop, To Do5 reacties op “Handige make-up organizers”

  August 12, 2015

  Ik vind de opbergbakken van Ikea erg handig en overzichtelijk! Leuk artikel  August 12, 2015

  Wat een goede tips! Ik heb zelfs een make-up opbergsysteem van HEMA, waar ik enorm blij mee ben. Volgens mij hebben ze trouwens ook bij Action veel opbergsystemen. Altijd de moeite waard om even te kijken ;-  August 12, 2015

  Ah wat een handige tips! Mijn make-up collectie is de afgelopen tijd erg uitgebreid dus ik moet hoog nodig opbergbakken hebben! Hier zitten wel wat leuke en handige dingen tussen  August 12, 2015

  Je hebt me wel op ideeën gebracht Ik wilde al een tijdje mijn make-up hoekje gaan opruimen, nu heb ik lekker veel inspiratie!  August 12, 2015

  Oh leuk. Ik ga even wat opslaan, handige ideeën!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie