Ik ben vandaag jarig! - My Simply Special
11/09/2014

Ik ben vandaag jarig!

Vandaag vier ik alweer mijn 26e verjaardag! Spannende plannen heb ik niet echt, maar ik heb nog vakantie en ga gezellig lunchen met een vriendin. Om de dag te beginnen start ik, net als vorig jaar, met een terugblik op het afgelopen jaar. Kijken jullie mee?

Ik ben vandaag jarig!

Net na mijn 25ste verjaardag vertrokken Romano en ik naar Amerika voor een hele mooie rondreis van ongeveer 2,5e week. We zijn onder andere in Las Vegas, San Francisco en Los Angeles geweest en bezochten plekken als de Grand Canyon, Death Valley en Yosemite National Park. We hebben ontzettend genoten en ik denk er nog vaak met veel plezier aan terug!

Ik ben vandaag jarig!

Een dag nadat we terug waren uit Amerika hadden Romano en ik ineens een kitten in huis! Er was namelijk een heel klein katje gevonden en niemand leek haar te zoeken.  Waarschijnlijk was ze gewoon gedumpt. Aangezien ik al heel lang een kat wilde en Romano ook helemaal verliefd was op dit schattige wezentje, besloten we haar in huis te nemen. Inmiddels is ze net een jaar oud en zouden we haar echt niet meer kwijt willen.

Ik ben vandaag jarig!

In januari hebben Romano en ik nog een tweede verre reis gemaakt. Dit keer gingen we voor een dag of tien naar Bali. We hebben een deel van het eiland bekeken, maar vooral ook lekker uitgerust. Heerlijk! Ik zou er graag nog een keer heen gaan.

Ik ben vandaag jarig!

Op 1 april vierden Romano en ik dat we twee jaar samen waren. En, nee dat is geen grap. Van te voren spraken we af geen cadeautjes te kopen, maar samen een weekendje naar Antwerpen te gaan. Ik was er wel eens heel kort geweest voor een afspraak, maar had de stad eigenlijk nooit gezien. Dit weekend hadden we daar alle tijd voor, en ik vind het zeker een aanrader voor een weekendje weg.

Ik ben vandaag jarig!

Op 18 april ging ik naar mijn eerste echte concert! Romano had van zijn zusjes een kaartje gekregen voor het concert van Justin Timberlake. In eerste instantie zou ik niet mee gaan, maar vrij last minute heb ik een kaartje overgenomen van iemand, waardoor we toch met z’n 4en gingen. Wat was dat ontzettend gaaf!

Ik ben vandaag jarig!

Jullie weten misschien wel dat ik een hele tijd ziek ben geweest. Pfeiffer, wat een vervelende ziekte. Gelukkig kon ik me eind april beter melden op kantoor. Helaas betekende dat niet dat ik ook helemaal beter was (dat ben ik nog steeds niet), maar het was toch weer een grote stap vooruit!

Ik ben vandaag jarig!

Mei en juni stonden in het teken van weekendjes weg. Zo heb ik genoten van twee gezellige familieweekenden en ben ik met twee goede vriendinnen een weekendje naar Frankrijk geweest. Dat probeerden we al een paar jaar te regelen en nu was het eindelijk gelukt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik ben vandaag jarig!

In juni is er ook het één en ander veranderd op My Simply Special. Zo ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress en is er een hele nieuwe layout online gekomen. Bovenaan staan nu netjes alle categorieën, waardoor je makkelijk alle posts over een bepaald onderwerp kan vinden. Verder is er een uitgebreide ‘about‘ pagina met meer info over mij en wat je zoal kan verwachten op mijn blog, en er staat zelfs een ‘disclaimer‘ online. Ja, ik ben er ontzettend blij mee!

Ik ben vandaag jarig!

Juni was ook voor Romano een bijzondere maand, hij ging namelijk afstuderen! Dat betekende een scriptie inleveren en een presentatie geven voor vrienden, familie en begeleiders. Het resultaat? Hij heeft zijn papiertje en mag zich nu (net als ik) ingenieur noemen! Die avond vierde hij zijn afstuderen met een gezellig etentje en een borrel met vrienden.

Ik ben vandaag jarig!

Om even bij te komen van de drukke periode zijn we in juli samen een dag of tien naar Frankrijk geweest. Lekker lezen, zwemmen, uitrusten, uit eten gaan en de toerist uithangen. Niet heel spannend, maar gewoon fijn.

Ik ben vandaag jarig!

Als afsluiter wil ik nog de bruiloft noemen waar ik in augustus bij mocht zijn. Een Spaanse collega ging trouwen in Madrid en daar zijn we met een paar meiden van kantoor bij aanwezig geweest. Het was een hele bijzondere dag, waarbij we regelmatig het gevoel hadden dat we in een film waren beland.

Dit was een jaar vol met mooie momenten, waar ik met een goed gevoel op terugkijk!

 Categorieën: My Life, Persoonlijk10 reacties op “Ik ben vandaag jarig!”

  September 11, 2014

  Gefeliciteerd Margot! Je bent op dezelfde dag jarig als mijn moeder, funny. Wat een mooie terugblik. Je hebt mooie reizen gemaakt, toevallig staat Bali bij mij ook op de planning. Met kerst Ik ben blij dat je bent bijgekomen van het ziek zijn. Al is het nog niet 100%, het is een stap vooruit. Geniet van je dag en veel succes en plezier in het aankomende jaar.


  MySimplySpecial
  September 14th, 2014


  Dankjewel! En wat een fijn vooruitzicht dat je naar Bali gaat!  September 11, 2014

  Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzonder jaar heb je achter de rug. Dan zie je maar weer wat je allemaal meemaakt in één jaartje tijd.  September 11, 2014

  Gefeliciteerd, wat leuk zo’n overzicht van je jaar  September 11, 2014

  Gefelicteerd! En een jaar met leuke ups, maar de pfeiffer is toch wel een echte down.  September 11, 2014

  Wat een mooi jaar heb je achter de rug. Van harte gefeliciteerd en geniet lekker van je dag!  September 11, 2014

  Een leuk en bijzonder jaar!! gefeliciteerd met je verjaardag!  September 11, 2014

  Gefeliciteerd! Mooi jaar heb je gehad! xx  September 13, 2014

  Wauw, wat is het een bijzonder jaar geweest voor je! Ookal ben ik te laat: alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad


  MySimplySpecial
  September 14th, 2014


  Dankjewel! Ik heb zeker een hele leuke dag gehad!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie