Ik ga met zwangerschapsverlof! - My Simply Special
19/07/2017

Ik ga met zwangerschapsverlof!

Dat is onwerkelijk om te typen! Ik weet nog dat ik aan het begin van mijn zwangerschap 16 augustus in de agenda opzocht om daar “uitgerekend!” neer te zetten. Vervolgens voegde ik 4 weken daarvoor “start verlof?” toe. En nu is het gewoon al zover!

Als je voor een baas werkt ga je in principe 4 tot 6 weken voor je uitgerekende datum met verlof en in totaal ben je dan 16 weken vrij. Werk je voor jezelf? Dan moet je dat natuurlijk ook regelen. Ik besloot mezelf dus 4 weken zwangerschapsverlof te geven, maar na de bevalling nog 12 weken niet werken? Dat zie ik nog niet gebeuren, al wil ik wel een aantal weken verlof pakken om echt te kunnen genieten van de eerste tijd met ons kleintje. Dat maken we natuurlijk maar één keer mee!

Ik ben in elk geval al bijna mijn hele zwangerschap bezig om zo veel mogelijk vooruit te werken. Dat betekent dus dat er voor de komende maanden al een heleboel posts voor jullie klaarstaan. Sommige zullen nog gaan over de zwangerschap en zijn dus ver van te voren geschreven. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. Mijn dagboekposts en zwangerschapsupdates kon ik natuurlijk niet vooruit schrijven. Ik hoop die posts tot vlak voor de bevalling nog te kunnen maken en ik gok dat ik ook zal proberen dat daarna zo snel mogelijk weer op te pakken. Ik vind het namelijk zelf ook ontzettend leuk om te doen en te hebben. Ook om later terug te kunnen lezen. Maar goed, het hangt er natuurlijk allemaal een beetje vanaf hoe het gaat lopen met de bevalling en mijn herstel. Verder staan er dus gewoon posts ingepland zoals jullie van mij gewend zijn.

Willen jullie in de tussentijd op de hoogte blijven? Ik gok dat ik vrij snel na de geboorte wel een berichtje zal plaatsen op Instagram. In elk geval wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het lezen van mijn blog en jullie lieve comments. Jullie horen snel weer van me!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Zwanger5 reacties op “Ik ga met zwangerschapsverlof!”
  Carla

  July 19, 2017

  Een hele fijne zwagerschap toegewenst. Geniet er lekker van.


  MySimplySpecial
  July 19th, 2017


  Dankjewel!  July 19, 2017

  Geniet lekker van de laatste momenten rust, voor je het weet is het zover en mag je je kleintje vasthouden! Dan is de rust wel even voorbij


  MySimplySpecial
  July 19th, 2017


  Haha ja dat geloof ik!


  Patricia

  July 19, 2017

  Een hele fijne zwangerschap toegewenst.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie