IKEA papershop - My Simply Special
25/07/2013

IKEA papershop

IKEA, het blijft een heerlijke winkel! Ik kom er al jaren en ben nog steeds fan. En nu hebben ze iets nieuws! In de vestigingen in Delft, Amersfoort en Barendrecht is namelijk een gloednieuwe ‘papershop’ te vinden, met een nieuwe collectie papierproducten! En als er nog iets waar ik fan van ben dan is dat het wel!

IKEA papershop

De drie locaties zijn pilot stores en in de loop van het jaar wordt het nieuwe concept ook uitgerold naar andere vestigingen in Nederland, waaronder IKEA Haarlem. In de papershops kan je een groot assortiment vinden met kantoorartikelen, notitieboekjes, decoratieve accessoires, cadeaupapier en geschenkaccessories. Zo zijn er post-its, paperclips, rolletjes washi tape, stickers, labels, linten, cadeautasjes en luxe cadeau dozen. Op de Nederlands website zijn de producten nog niet te vinden, maar op de Engelse wel. Ik weet alleen niet helemaal zeker of echt alle producten in NL te vinden zijn, maar zo krijg je in elk geval een idee van wat ze verkopen. Ik heb in elk gavel alvast mijn favorieten geselecteerd!

IKEA papershop
Dit is een setje met 10 verschillende cadeau labels. Elk label heeft een eigen design. Zijn ze niet schattig? Op de foto een stukje naar boven zie je een ander setje met labels. Op deze labels staan de getallen 0 tot en met 10. Leuk voor aan cadeautjes of om aan manden mee te labelen. Zo weet je welke spullen waarin zitten. Per setje van 10 labels en 10 touwtjes betaal je €0,79.
 
IKEA papershop
Ik vind het heerlijk om cadeautjes leuk in te pakken en dan zijn verschillende kleuren lint altijd handig. Voor dit setje betaal je €0,99.
 
IKEA papershop
Ik ben gek op notitieboekjes! Soms vind ik ze zelfs zo leuk dat ik er nauwelijks in durf te gaan schrijven. Deze boekjes kosten €2,99 en €1,99. De prijs is dus zeker geen reden om ze niet te gaan gebruiken!
 
IKEA papershop
Washi tape, ik ben het al verschillenden keren online tegen gekomen, maar had het nog niet in huis. Nu kan ik niet wachten om lekker creatief aan de slag te gaan. Ik wil meer kleurtjes! Voor een setje van 4 betaal je €5,99.
 
IKEA papershop
Leuk inpakpapier is altijd handig om in huis te hebben! Voor een set van vier rollen ben je in de IKEA papershop €4,99 kwijt.
 
Gaan jullie een kijkje nemen? En weten jullie waar je nog meer leuke rolletjes washi tape kan kopen?
 
 
 Categorieën: Shop, To Do10 reacties op “IKEA papershop”

  July 25, 2013

  Wat een ontzettend leuke spullen! Ik moet nog even wachten, want de IKEA in Hengelo heeft nog niet alles.


  Evelyne

  July 25, 2013

  IKEA Barendrecht heeft alles al. Zo leuk!!!  July 25, 2013

  Ik vind het zo leuk! Hopelijk krijgt de Ikea in Groningen het ook snel!  July 25, 2013

  Super leuk! Ik ga denk ik morgen naar de Ikea in Gent. Hopelijk hebben ze het daar ook!


  Joyce

  July 25, 2013

  wat een leuke items!  July 26, 2013

  Kijk, de Nederlandse link!
  http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/departments/decoration/25227/
  Ah het staat online. Handig, dankje!!


  Anonymous

  July 26, 2013

  Nu nog in Eindhoven  July 29, 2013

  Ik was onlangs ook bij IKEA en heb deze spulletjes ook zien liggen, maar heb niks meegepakt omdat mijn karretje al vol genoeg lag. Leuk artikel.


  Annet van Vliet

  January 8, 2015

  Ohhh wat leuk, dan moet ik snel weer een keer naar de Ikea toe!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie