Inspiratie: haar opsteken - My Simply Special
27/08/2014

Inspiratie: haar opsteken

Mijn haar steek ik regelmatig op. Los haar vind ik leuk hoor, maar soms heb ik geen zin om het steeds uit mijn gezicht te moeten duwen. Ik heb inmiddels zo mijn manieren om het snel vast te zetten, maar voor een bruiloft vond ik dat toch niet chique genoeg. Tijd om eens op YouTube te zoeken naar inspiratie! Na wat rondklikken heb ik wat hele leuke ideetjes gevonden, en misschien dat jullie daar ook wel iets aan hebben.

In deze video laat Abby Smith zien hoe je het kapsel moet maken dat ik ook droeg naar de bruiloft. Het ziet er elke keer anders uit, maar ik vind het wel erg mooi.

Abby heeft ontzettend veel van dit soort instructiefilmpjes. De kapsels zijn mooi en de video’s erg duidelijk en prettig om naar te kijken. Hoe verzint ze dit toch?

Dit is een ander kapsel van Abby wat ik al heb geprobeerd. Helaas is het me nog niet gelukt het er net zo leuk uit te laten zien. Nog even oefenen dus, want ik vind het wel erg mooi. Of is mijn haar hier gewoon te kort of dun voor?

Deze French Twist van Katie is vergelijkbaar met het eerste kapsel van Abby, maar wordt anders afgemaakt. Een mooi klassiek kapsel!

Mijn haar opsteken op deze manier vind ik ook erg leuk en dat heb ik ook al een paar keer gedaan! Niet ingewikkeld, maar een mooi resultaat!

Het eerste kapsel is niet zo mijn ding, maar het tweede kapsel juist wel! Het ziet eruit alsof het niet al te moeilijk is en ik het ook zou moeten kunnen. Iets voor op mijn to-do lijst!

Welk kapsel vinden jullie het mooist?

 Categorieën: Beauty, Body7 reacties op “Inspiratie: haar opsteken”

  August 27, 2014

  Ik vind het altijd zo mooi staan maar altijd als ik dit probeer mislukt het. Ik ben gewoon niet zo goed met kapsels (frustratie!)
  Liefs


  MySimplySpecial
  August 27th, 2014


  Dat heb ik ook altijd hoor! Toch lukte dit me verassend genoeg wel.  August 27, 2014

  Wat een fijne inspiratie!


  TodaysLovely

  August 27, 2014

  Ik ben ook niet goed in kapsels maar het ziet er tof uit!  August 27, 2014

  Ik heb te kort haar maar wel leuk om eens wat meer te doen met het haar van mijn dochtertje!  August 27, 2014

  Wat een leuke videos! Altijd leuk om zelf te doen.  August 28, 2014

  Leuk om te proberen maar lijkt zo lastig.. haha! Misschien maar eens de tijd voor nemen want het is wel erg moooi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie